2777
2789
عنوان

افسردم چیکارکنم شادبشم

144 بازدید | 18 پست

از بچگی تاالان خیلی مشکلات بوده برادرم اعتیاد داشت اذیت می‌کردهرروزدعواپدرم اعتیاد به تریاک بی پولی کلاخونه پدرم خیلی اذیت شدم کتک خوردم خب گذشت ویک پسرتوفامیل ازمن خوشش اومدوشیش سال به پاش بودم تابیادخواستگاریم چقدم اون دوران زجرکشیدم چنان وابستش شده بودم که خواستگاردیگموپاندادم بهش.شیش سال گذشت بابدبختی اومدخواستگاری ازاولش راضی نبود پدرش چون ازپدرمن خوشش نمیومدچندوقت گذشت واین جاریه حسوددشمنیاش شروع شد کاری میکردباشوهرم دعوامون بشه همش خودشم درست میکردبرای شوهرمن شوهرمم نگاش میکردبعددخالت همشون شروع شدهمشون شوهرمویادمیدادن خواهرشوهراسمس میدادزنت فلانه هزارجورتهمت وتوهین مسخره و.......که شوهرم ازم سردبشه  همشون کاری میکردن شوهرم بیادباهام دعواکنه....یعنی پیرم کردن موهام سفیدشده الان هم چندساله ازدواج کردیم که زندگیم بهترنشده

ایشالا زندگیت خوب بشه با شوهرت خوب رفتار کن ابراز علاقه کن براش کادو بخر یهو یه سورپرایز خفن کن خیلی مهربون باش تا زندگیت تغییر کنه

عروس خوشبخت آینده   شیطون سر زبون دار که پسره عاشق قرارع بیاد تو زندگیش قرار خوشبخت ترینم آدم روی زمین بشم 

چقدر زندگیت شبیه منه غیر قسمت اعتیاد ، البته مادرشوهر تا فهمید سریع اومد خاستگاری ولی به بچه ها دیگش نگفت ، چون دخترا و پسراش راضی نبودن و این باعث شد بشه عغده و اینا من رو بچزونن،  البته سردی شوهر و دخالت‌های کل خاندان شوهر و خیانت های مکرر شوهر 

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم عین شمام

ولی من قید ازدواج و زدم

چون آدم افسرده که زن خوبی نمیتونه شه

بیشتر طرفو نا امید میکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ایشالا زندگیت خوب بشه با شوهرت خوب رفتار کن ابراز علاقه کن براش کادو بخر یهو یه سورپرایز خفن کن خیلی ...

ایشالاه ممنون میشم برام دعاکنی آخه شوهرم ازاول زیادپشتم نبودبخاطراینواون باهام دعوامیکنه کتکمم میزنه بزرگ نشده اذیتم می‌کنه کاری می‌کنه محبت نکنم همجام دردمیکنه همیشه خستم دوتابچه هم دارم بارآدم نشده

چقدر زندگیت شبیه منه غیر قسمت اعتیاد ، البته مادرشوهر تا فهمید سریع اومد خاستگاری ولی به بچه ها دیگش ...

واقعاخیلی سخته خیلی از بچگی سختی کشیدم ازچاله افتادم توچاله خانواده شوهرم ازخونه پدریم بیشتربیشترعدابم دادن بدبختاانگارمال پدرشونوخوردم خیلی خوبوارام بودم قدرموندونستن ولی ایناهمشون حسودی میکردن یه شوهرم یه تیکه لباس بخره قشقلش درست میکردن همیشه دعواداریم خسته خستم کاری کردم ازهمشون دوربشم بعدشیش سال به وایستادن شوهرمویادمیدادن طلاقم بده ازحسودی زنت زشته فلانه که شوهرم سردبشه وگرنه ازجاریم وخواهرشوهرسرترم ازریخت اندام بخدا

عزیزم قطع ارتباط کن باهرکسی که باعث ناراحتیته بعدشم دکمه دایورتت رو فعال کن

خب رفتارنمیکنم باخواهرشوهرجاریم ولی شوهرم پدرمه دراورده بدی هاشونمیبنه میگم سکته میکنم ازدست اوناطلاقم بده اصلاچقدعذاب بکشم 

واقعاخیلی سخته خیلی از بچگی سختی کشیدم ازچاله افتادم توچاله خانواده شوهرم ازخونه پدریم بیشتربیشترعدا ...

مال منم یه جورایی مثل تو بود عزیزم با این تفاوت که میگفتن زنت چاقه و بچه دار نمیشه ، ولی بخاطر زیبایی چهره ام حسادت میکردن ، خدا بعد ۹ سال بچه بهم داد باباشون رو در آوردم شوهرم چسبید بهم الان کسی جرات نداره بگه بالا چشمت ابرو ، شوهرم رو جمع کردم و باهاشون قطع ارتباط کردم ، کلی خرج کردم لاغر شدم ، تیپ امروزی زدم با وجود زر اطرافیان شوهرم ، به پوست و مو اهمیت میدم ، صبح  زود از خواب بیدار میشم به کلاس های ورزشیم میرسم ، هنر یاد میگیرم و دور زندگیم یه حصار محکم کشیدم ، شوهرم حسابی حساب میبره و تلافی قبل رو در آوردم ۹ سال ازشون خوردم از این به بعد از من می‌خورند،  مادر شوهر زمین گیر شده ،میگن عروس آخری جمع کنه میگم به منچه به شما خوبی کرد هرچی بود از عزت و احترام و خورد و خوراکی و پول و طلا .... رفت برا شما الانم گند و کثافت مال خودتون 

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
خب رفتارنمیکنم باخواهرشوهرجاریم ولی شوهرم پدرمه دراورده بدی هاشونمیبنه میگم سکته میکنم ازدست اوناطلا ...

شوهرت گوه خورده  برات مهم نباشه اینا دوران مجردی خانواده نمیفهمن همین که زن میگیرن کلا عزیز میشن بابچه هات خوش باش محلش نده آدم میشه

مال منم یه جورایی مثل تو بود عزیزم با این تفاوت که میگفتن زنت چاقه و بچه دار نمیشه ، ولی بخاطر زیبای ...

خب شوهرت پشتته کلاباهمشون رفتارنمیکنی؟چیکارکردی شوهرت راضی بشه برای قطع رابطه الان نمیگه باهیچکش ازطایفم رفتارندارم غرنمیزنه چجوری دورشوپرمیکنی که محتاج خوانوادش نباشه؟

شوهرت گوه خورده برات مهم نباشه اینا دوران مجردی خانواده نمیفهمن همین که زن میگیرن کلا عزیز میشن باب ...

شوهرم عین بچش یعنی بخاطرهمه همه حتی غریبه ها باهام دعوامیکنه مگه آدم بخاطردیگران آرامش خونشومیبره خانوادش ازشمرم بدترن خودشم تای اوناس همش دنبال یه چیزین بیان به شوهرم بگن شوهرم بیاددعوام کنه بعدشوهرمم میادواقعادعوامیکنه آخه من چرابایدانقدعذاب بکشم چرابایدبااونارفتارکنم خب منم آدمم مریضم کردن خب سکتم میدن