2777
2789
عنوان

افسردم چیکارکنم شادبشم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 18 پست
خب شوهرت پشتته کلاباهمشون رفتارنمیکنی؟چیکارکردی شوهرت راضی بشه برای قطع رابطه الان نمیگه باهیچکش ازط ...

خدا یازی کرد و یکی یکی شناختشون بهشون خوبی می‌کرد بدی جواب می‌گرفت منم با سیاست یاد آوری می‌کرد میموند ام الفتنه مادرش که ۸ ماهم بود سر دخترم که بعد ۹ سال اومده بود و ۴ بار سقط مادر شوهر حمله کرد من رو بزنه سر اینکه چرا خونم رو جارو نمیکنی ، از طرفی هم ما خیلی فقیر بودیم و از درد نداری رفته بودیم یه طبقه خونش ، چیزی نبود بخورم ، شوهرم میرفت بهش میگفت تو تنهایی دستت به دهنت میرسه من شرمنده زن و بچه تو راهیمم یه چی میپزی به زنم بده ، من از گشنگی بی حال میشدم کسی هم کمک نمی‌کرد حتی بابام ، آبرو دار بودم جایی نمیگفتم نیست بخورم ، مادرشوهر میدونست ، در عوض صبحانه ناهار و شام کباب درست می‌کرد بو راه مینداخت می‌شست جلو من می‌خورد یه لقمه نمی‌داد به من ، منم به شوهرم میگفتم دلم کباب میخاد شوهرمم هروز شرمنده میشد و از مادرش متنفر و زدن من ۸ ماهه و راهی بیمارستان شدنم باعث شد شوهرم من رو ار اون خونه برا همیشه ببره و ۳ ماه با مادرش قهر کنه و الان مادر شوهر تو گوه خودش قوطه وره ، خواهر شوهر آخریم باهاش زندگی میکنه کباب درست میکنه به مامانش نمیده و این میشینه برا مت تعریف میکنه ، شوهرم بع من میگه یادته باهات چیکار کرد دنیا دار مکافاته

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا یازی کرد و یکی یکی شناختشون بهشون خوبی می‌کرد بدی جواب می‌گرفت منم با سیاست یاد آوری می‌کرد میمو ...

خب عزیزم شوهرم شماپست شماس ومیبینه ولی شوهرمن بدی هیچکس بجزمن نمبینه منم توحاملیگیام اذیت شدم حتی نمیزاشتن شوهرم یه ماشین اسنپ بگیره برام تودرخطرسقطم بودم مادرشوهرتوحاملگی چقدحرصم میدادبچه هام کولیکی همش گریه میکردن شوهرمم حتی توحاملگی بخاطراونا دعواوزدن برنداشته بود

خب عزیزم شوهرم شماپست شماس ومیبینه ولی شوهرمن بدی هیچکس بجزمن نمبینه منم توحاملیگیام اذیت شدم حتی نم ...

میدونم چی میگی متاسفانه شوهر شما نفهمی ذاتی داره

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷