2777
2789
عنوان

لباس مناسب برای خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 37099 بازدید | 68 پست
خخخ حالا چکاری بود تو اون وضعیت بیان خواستگاری میذاشتن خب خوب شی بعد بیان😁

هفته قبلش میخواستن بیان ی برف سنگین اومد کلا خیابونا بسته شد😂هفته بعدش بخیه هامو کشیدم خواهراش خبر داشتن ولی خودشو باباظ خبرنداشتن من عمل کردم.ولی قبلش میدونستن پام ضرب خورده یهویی شد ک عمل کردم.وقتی اومدن هم بازم نفهمیدن😂راه ک افتادم رفتم خونشون بهش گفتم اصن باورش نمیشد😂ولی توی صحبتامون بهش گفته بودم دعا کن کار ب عمل نکشه ولی کشید😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تونیک شیک تازیر زانو با جوراب شلواری کت وسارافون تونیک تارویه زانو باشلوار  

ضایع هستا نیست ؟؟؟ میشه یه مدل بگذاری من هرچی فکر میکنم تونیک تا رو زانوم شلوارم بپوشم خیلی داغون میشه قیافه ام

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
نکته ی خوبی بود آخه همش استرس چادرو دارم که نیوفته

من چادر رنگیمو کش دار کردم خونشونم میرم جلوداماداشون راحتم دیگه.ولی اگر چادر بپوشی مطمعن باش پدرمادرش خیلی خوششون میاد😁

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
زایه هستا نیست ؟؟؟ میشه یه مدل بگذاری من هرچی فکر میکنم تونیک تا رو زانوم شلوارم بپوشم خیلی داغون می ...

فکر کنم منظورمو اشتباه فهمیدی البته من بد گفتم منظورم بالایه زانو بود.نه ضایع نیست.عکسم ندارم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من چادر رنگیمو کش دار کردم خونشونم میرم جلوداماداشون راحتم دیگه.ولی اگر چادر بپوشی مطمعن باش پدرمادر ...

بستگي به سليقه پدر و مادرش داره...مثلا پدرشوهر و مادرشوهر من اصلا خوششون نمياد با اينكه خودشونم بي حجاب نيستن 

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
فکر کنم منظورمو اشتباه فهمیدی البته من بد گفتم منظورم بالایه زانو بود.نه ضایع نیست.عکسم ندارم

ضایع رو درست کردم تو پستما چرا ویرایش شدم رو ریپلای نکردی آبروم رفت 😂😂😂😂

آهان حالافهمیدم آره درست میگی

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

هزیزم هرکس ی جوریه ولی من تونیک کوتاه و شلوار دمپا پوشیدم‌...اون مقوقع اینجوری مد بود..الان سارافون دامنا هستن خیلی خوشگلن..من بودم ازونا میپوشیدم

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�