2777
2789
عنوان

لباس مناسب برای خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 37099 بازدید | 68 پست
من با اینکه چادری نیستم اما میخوام چادر سر کنم

خب باعث شبهه میشه فکر میکنن چادری هستی بعد دردسر میشه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم کت و دامن لیمویی و مشکی پوشیدم با جوراب شلواری.

یه شبشم شومیز بژ پوشیدم با شلوار کرمی جذب.

سلیقه ای دیگه عزیزم.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
من با اینکه چادری نیستم اما میخوام چادر سر کنم

ی چادر رنگی رو کش دار کن سرت کن موقع تعارف چایی اذیت نباشی😁

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
من ک پامو عمل کرده بودم رو تخت بودم ی لباس استین بلند پوشیده بودم با ی شال الکی با چادر گلگلی😂 دادا ...

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

تونیک شیک تازیر زانو با جوراب شلواری

کت وسارافون

تونیک تارویه زانو باشلوار 

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
خب باعث شبهه میشه فکر میکنن چادری هستی بعد دردسر میشه

نه از قبل منو خیلی دیدن هههه 😁😂

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖
من براي خواستگاريم يه كت و شلوار سفيد پوشيدم، خيلي شيك بود و بهم ميومد . البته اينم بگم كتش تا زير ب ...

بگو مگه من واسه شما آرايش ميكنم كه پسندم كنيد واسه دل خودم آرايش ميكنم

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
ی چادر رنگی رو کش دار کن سرت کن موقع تعارف چایی اذیت نباشی😁

نکته ی خوبی بود آخه همش استرس چادرو دارم که نیوفته

نه از قبل منو خیلی دیدن هههه 😁😂

پس ادا نیا دیگه 😂😂😂خودت باش

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته