2777
2789
عنوان

لباس مناسب برای خواستگاری

37091 بازدید | 68 پست

دوستان میشه از تجربیاتتون بگید

چه لباسش برای شب خواستگاری مناسبه

واقعا سردرگمم

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بستگی داره به فرهنگ خانواده ها😞

یکی چادر میپوشه

یکی تونیک و دامن

یکی تونیک و شلوار

یکی تونیک و ساپورت

یکی بولیز و شلوار

یکی تاپ و شلوار

یکی تاپ خالی 

یکیم هیچی نمیپوشه اصلا😂

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

بستگی به جو خانواده ها داره،اگه تو پوشش راحتین که راحت میتونی تیپ بزنی،اما ما چون پوشیده هستن خانواده ها کلی دردسر داشتم برا مراسمام،همه رو دوختم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

اگه چادری هستی،چادر رنگی خوشگل.

اگه نیستی ب نظرم این دامن سارافون های شیک خیلی خوبه.

یا مثلا کت بلند و شلوار

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من با اینکه چادری نیستم اما میخوام چادر سر کنم

من ک پامو عمل کرده بودم رو تخت بودم ی لباس استین بلند پوشیده بودم با ی شال الکی با چادر گلگلی😂 داداشم چای برد واسشون😂منم کلا تو اتاق بودم نمیتونستم حتی راه بیام ک سلام کنم بهشون😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

من براي خواستگاريم يه كت و شلوار سفيد پوشيدم، خيلي شيك بود و بهم ميومد . البته اينم بگم كتش تا زير با س نبود و خيلي راحت بودم . با ارايش در حد رژ و رژ گونه. بهتره چهره خودت باشه. من الان كه ارايش ميكنم مادر شوهرم ميگه ماتورو بي ارايش پسنديديم .نميخواد ارايش كني. 

ميشه براي براورده شدن حاجاتم يه صلوات بفرستي؟