2777
2789
عنوان

لباس مناسب برای خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 37105 بازدید | 68 پست
بستگي به سليقه پدر و مادرش داره...مثلا پدرشوهر و مادرشوهر من اصلا خوششون نمياد با اينكه خودشونم بي ح ...

بله بستگی ب اونام داره ولی جلسه اول حجب و حیای دختر رو ب نظرم میرسونه و شانشو بالا میبره😳

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
ضایع رو درست کردم تو پستما چرا ویرایش شدم رو ریپلای نکردی آبروم رفت 😂😂😂😂 آهان حالافهمیدم آره در ...

😊😊😊

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بستگی ب اونام داره ولی جلسه اول حجب و حیای دختر رو ب نظرم میرسونه و شانشو بالا میبره😳

اگه بعدها چادر نپوشه و بزنه و خانواده داماد اهل تيكه انداختن باشن هميشه ميخوان بهش بگن واسه اينكه ما رو قانع كني ظاهر سازي كردي 

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...

ممنون 😍

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

اگه مقید هستین مثل ما که چادر سر کن.من خودم کت گلبهی تنم کردم با شلوار و یه چادر صورتی که همش عاریه ای بود و مال خواهرم  ولی اگه راحتین که به نظرم کت و شلوار و یه شال قشنگ میشه.البته در هر شرایط که دنپایی رو فرشی شیک فراموش نشه

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
اگه بعدها چادر نپوشه و بزنه و خانواده داماد اهل تيكه انداختن باشن هميشه ميخوان بهش بگن واسه اين ...

نه دیگه میدونن مانتوییه قرار نیس داعم چادر سرش کنه.اخه خیلی زشته جلو پدرشوهر ک هنوز محرم نیس با کت دامن یا مانتو:/

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

من رفتم ی لباس خریدم ولی شوهرم گفت چادر سرت کن😐 منو برد پارچه خرید دادیم دوختن بعد شب خواستگاری تا اومدم بشینم جلو مهمونا چادرم لیز خورد از رو سرم با شالم افتاد 😐😂 اصن ی وضی شدا بعد داشتم تلاش میکردم درست کنم دیگه نشد پاشدم رفتم تو اتاق درست کردم خودمو دوباره اومدم نشستم 😊

_Shookoo_شکوفه_
نه دیگه میدونن مانتوییه قرار نیس داعم چادر سرش کنه.اخه خیلی زشته جلو پدرشوهر ک هنوز محرم نیس با کت د ...

چرا زشته مگه جلوي نامحرم مانتو و كت و دامن عرف جامعه نيست؟ جلوي محرم كه آدم مانتو و كت و دامن نميپوشه🤔 

اگر مجلسی هست که دیگه حرفاتون رو زدید و خاستگاری رسمی هست که تمام اعضای خانواده میان سارافون و دامن ست بگیر عزیزم،اما اگر جلسه اول خاستگاری هست و معلوم نیست اوکی میشه یا نه یه مانتو شلوار رنگ روشن اگه داری بپوش

چرا زشته مگه جلوي نامحرم مانتو و كت و دامن عرف جامعه نيست؟ جلوي محرم كه آدم مانتو و كت و دامن نميپوش ...

هنوز محرم نشده که مراسم خواستگاریه هنوز محرمیتی در کار نیس پدراون اقا یا مثلا دایی اون اقا یا مثلا عموش یا حتی خودش بیاد خواستگاری دیگه محرمه؟ اگر اونایی ک اسم بردم تو جلسه باشن زشت نیس با کت دامن یا کت شلوار بره جلوشون؟ :/

هنوز محرم نشده که مراسم خواستگاریه هنوز محرمیتی در کار نیس پدراون اقا یا مثلا دایی اون اقا یا مثلا ع ...

نه زشت نيست🤔 حجاب فقط به چادر نيست كه،كسئ كه كت و دامن يا مانتو پوشيده لخت نيست كه ميگي بقيه محرمش نيستن🤔 اگه ميخواست تاپ و دامن لختي بپوشه اونوقت حرف شما درست بود

نه زشت نيست🤔 حجاب فقط به چادر نيست كه،كسئ كه كت و دامن يا مانتو پوشيده لخت نيست كه ميگي بقيه م ...

عججججججججججججب.حجاب ب چادر نیس نه ولی ب این وقیحی هم نوبره والا من ب عنوان دختر هیچوقت کت شلوار یا دامن نمیپوشم جلوی مردای نامحرم اونم جلسه اول اشنایی.ب بسم الله خودمو نشون بدم ک چی بشه؟خوش ندارم همه جام بزنه بیرون ک چی روشنفکرم😒😔من روز اول جلوی پدر شوهرم با چادر بودم الان ک محرم سببی هستیم با تیشرت شلوار جلوش هستم مشکلی نداره.حتی شده شبا شلوارک میپوشم میبینه منو ولی اصلا موردی نداره.

عججججججججججججب.حجاب ب چادر نیس نه ولی ب این وقیحی هم نوبره والا من ب عنوان دختر هیچوقت کت شلوار یا د ...

شما توي كدوم سياره زندگي ميكني؟😂 لابد از نظرت همه مانتويي هاي تو خيابون لختن؟😂 باشه تو خوبي✋🏻 والا ما رومون نميشه جلوي پدرشوهر شلوارك بپوشيم هرچند محرمه ولي احترامشو نگه ميداريم اونوقت شما دم از وقاحت ميزني واسه ما😁