🌺🌺🌺🌺🌺🌺
سلام و دورد بی پایان به همه ی شما که یکایک تون برای من عزیز و محترمین 🌹🌹
و اینکه با لطف و صفایی که با پیام های محبت آمیز و بی نظیر تون به من داشتین مشوق راهی که جز خیر خواهی نیست بودید ...
و من خالصانه و بدون ریا هر آنچه داشتم برای شما در طبق اخلاص گذاشتم ، تا اینکه این داستان ....
یک روز خانمی با من تماس گرفت و گفت : حرف مردم و قضاوت های اونا زندگی منو به باد داد ..و زندگیشو برای من تعریف کرد ...
من نه به خاطر زجر هایی که اون زن کشیده بود و نه اینکه ذهن شما رو نسبت به مرد ها خراب کنم بلکه به لحاظ این شروع به نوشتن کردم که این تهمت ها و قضاوت های نا بجا یکی از هدف های من برای نوشتن بود ، اگر شما این درس رو نگرفتین من در کارم موفق نبودم ....
و مورد دوم در مورد رشد قارچ مانند عده ای اختلاس گر که چگونه این پول ها رو بدست میارن و چطور خرج می کنن ، عاملی شد که این داستان که نیمی از واقعیت ونیمی تخیل و هدف من بود ساخته بشه و مورد استقبال بی نظیر شما قرار گرفت ...
اما سیلی از قضاوت ها ی شما بطرفم سرازیر شد ....
محبت های شما رو روی چشمم گذاشتم ....ولی لازم دونستم پاسخی هم برای عده ای داشته باشم و خودمو از در گیری فکری خلاص کنم شاید دوباره دست به قلم شدم ......و داستان رو ادامه دادم ..
1-دختر عزیز من ,,گل قشنگم اگر در جایی مردی به زنی خیانت کرد ؟ دلیلش اینه که همه ی مردا ها خیانت کارن ؟
قدر مردی که دوستت داره رو بدون و در موردش با ظن بد قضاوت نکن و تهمت نزن ، پاکی خودتو فدای اشتباهات دیگران نکن ..
زندگی زناشویی با آرامش و اعتماد دوام پیدا می کنه در لابلای بی اعتمادی و حرفای توهین آمیز ,,خرابی پشت سرت میزاری که جبران اون گاهی غیر ممکن به نظر می رسه ...
مردهای شریفی هستن که من زیاد میشناسم .... و تو داستان هام ازشون یک طوری نام بردم در 💐داستان رعنا ...پدرسعید ..سعید ..علی ,آقا کمال ,پدر رعنا ..
💐تو داستان این من و این تو,, سینا و پدرش و شرف و پدرش و برادر مهسا ...
💐تو داستان یکی مثل تو پدر برزو و خودش و برادراش و حتی تو همین داستان پدر انجیلا و برادرش ..
پس لطفا .... خواهشا ، با این داستان نظرتون در مورد قضاوتی که دارین عوض نکنین که بار سنگینی روی شونه های من می زارین ..
2- اگر یک نفر جز یک تهرانی اشتباهی بکنه من مورد مواخذه قرار می گیرم .....
جملات فرستاده شده برای من ..
📝پیام :خانم گلکار یعنی مردای تبریز بدن؟ به ما توهین شد ...اتفاقا خیلی هم من زن خوشبختی هستم ...شوهر من مرد نجیب و مهربونیه....
جواب : ای خدا نجاتم بده من نگفتم شما بدبختی من در مورد یک نفر حرف می زنم و ربطی به کسی نداره با شوهر خودتون مقایسه نکنین که این اصلا درست نیست عزیز دلم
📝پیام :حدود سی تا پیام .....
چرا گفتین عرب ها خرن ..به ما که دزفولی بودیم بر خورد از شما انتظار نداشتیم نژاد پرست باشین .. عرب ها مگه چطورین که بهشون گفتن خر ؟
جواب : ای خدا نجاتم بده من نگفتم ، مهبد گفت اونم تو داستان معلوم میشه حرف مفت زده شما صبر کن بزار ببین برای چی گفته ببخشید عوضش کردم فوری ....
بابا عوض کردم ,غلط کردم ..(بازم پیام میاد نه چرا از اول گذاشتین ؟نباید به عرب ها توهین می کردین ....
📝پیام _ شما که دست بعضی از اختلاس گر رو می کنین راه اسرائیل رو میرین این حرفا بین مردم بد بینی درست می کنه ...
جواب : ای خدا نجاتم بده ...خوبه دیگه کانال رو ببندم و راحت بشم .....
📝پیام : چرا به مرد بدی مثل مهبد گفتین سگ و گرگ ..شما باید از حیوانات حمایت کنین ...
جواب :😳😳😳😳😳
سرتون رو درد نیارم یکم شوخی توش بود به دل نگیرین ..
خواهش من از شما اینه که قبول کنین این یک قصه اس و زندگی یک شخص که جریانات خوشایند و نا خوشایندی داشته و مربوط به زندگی شما نیست و با آرامش بیشتر اونو بخونین
ممنونم از صبوری شما ..🙏🌺🙏🌺🙏🌺🙏