2777
2789
عنوان

دل تنگ خونه بابامم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست
کی دلتنگ نمیشه ؟من دلم برای وقتی تنگ ک تو خونه ی کوچیکمون روزای جمعه صبح صدای فیتیله جمعه ها تعطیله ...

گریه نکن

من از تو بدترم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم تنگ برای دردودلایی که با دوستامون زنگ تفریح میکردیم 

برای اینکه لحظه شماری میکردیم بریم مدرسه و با دوستامون جرف بزنیم 

برای پچ پچ ها سر کلاس 

برای اینکه وقتی ناراحت بودیم بریم برای دوستامون تعریف کنیم چیشده 

دلم تنگ برای بچه بودن 

و منی ک فکر میکنم با ازدواج همچی درست میشه((:"

اشتباهه

هیچی خونه پدری نیست اگر شکنجت بدن حتی

من ۱۸ سالگی عروسی کردم

اونجوری ک باید و شاید لذت نبردم

پشیمونم

خیلی

خیلی

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
چرا من گریم گرفت😭 خیلی دلم گرفته از خانوادم که الکی باهام بد شدن حتی از مامان و بابام، از شوهرم که ...

خدا حواسش بهت هست مطمئن باش عزیزم.با خدا حرف بزن صدات می شنوه.از مادر برات دلسوز تره.از رگ گردن بهت نزدیک تره.من بارها صداش کردم از عمق وجودم صدام شنید .تو زندگی م  معجزه ها دیدم ازش

مشکل روحی روانی داشتیم فکر میکردیم با یه مرد تکمیل میشیم

چرا فکر میکردیم همه مردا شبیه باباهامونن؟

هیمیشه حمایت میکنن همیشه ناز میکشن همیشه دنبالتن

هیچ مردی مثل پدر آدم نیست😭🤦🏼‍♀️

چرا من گریم گرفت😭 خیلی دلم گرفته از خانوادم که الکی باهام بد شدن حتی از مامان و بابام، از شوهرم که ...

اینطوری نگو😭😭

خودتو با خانوادت درست کن

هیچکس پدر و مادر نمیشه حتی اگر باهات دعوا کنن 

خدا حواسش بهت هست مطمئن باش عزیزم.با خدا حرف بزن صدات می شنوه.از مادر برات دلسوز تره.از رگ گردن بهت ...

چند ساله دارم صداش میزنم ولی جوابمو نداده از ته دلم صداش زدم ولی انگار منو نمیبینه🥲 خستم خیلی خیلی زیاااد

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
برو یه روز خونشون بمون منم فکر میکنم اگه ازدواج کنم مث تو دلتنگ میشم برای اتاقی ک با برادر خواهرم تو ...

ازدواج تو سنی که آدم بالغ و کامل باشه قشنگه

من مشکلم اینه دورم ازشون

و وسط یه خونه تکونی سنگینم

حسابی تنهام

دو روزه میخوام بگم مادرشوهر بیاد کمک حداقل بچمو بگیره که درگیر دخترشه و منی که چقدر حسرتشونو خوردم

دلم مامانمو میخواد😭😭😭😭😭فروردین دیدمشون

چند ساله دارم صداش میزنم ولی جوابمو نداده از ته دلم صداش زدم ولی انگار منو نمیبینه🥲 خستم خیلی خیلی ...

چرا عزیزم فدات . ناراحت نباش تحمل کن .یه روز معجزه ش می بینی دور نیست اون روز .تمام خستگی هات جبرا ن میشه..

اینطوری نگو😭😭خودتو با خانوادت درست کنهیچکس پدر و مادر نمیشه حتی اگر باهات دعوا کنن

همه مثل هم نیستن، خیلی احساس تنهایی میکنم 😪

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
ذهن ادمها غم طلب همیشه دنبال ی راهی برای دلتنگی و بی قراری میگرده خاصیتش همینه خودتو بزن اون راه ک ک ...

همیشه ارومم

حتی پشت تلفن نمیزارم مامانم دلتنگی کنه حرفو عوض میکنم

همه بهم میگن خیلی سنگی که دلتنگیات کمه

ولی کم نیست 

موقعیتشو ندارم زود زود برم تهران فقط با فکر بهش خودمو اذیت میکنم

ولی یه وقتایی نمیتونم این دلتنگیای رو از خودم دور کنم 

مثل این چند روز که از عمق وجود تنهایی رو حس کردم