2777
2789
عنوان

دل تنگ خونه بابامم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست
چرا عزیزم فدات . ناراحت نباش تحمل کن .یه روز معجزه ش می بینی دور نیست اون روز .تمام خستگی هات جبرا ن ...

فعلا با همین امیدهای الکی خودمو سرپا نگه داشتم ولی هر روز داره بدتر میشه که بهتر نمیشه

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج تو سنی که آدم بالغ و کامل باشه قشنگهمن مشکلم اینه دورم ازشونو وسط یه خونه تکونی سنگینمحسابی ت ...

عزیزم بازم میبینیشون به اون روزی فکر کن‌ که خونه تکونی تموم شده و داری ساکتو اماده میکنی که بری پیششون چشم به هم بزنی تموم میشه قشنگم برو یه دل سیر بمون🤗

این تاپیکو برای درد و دل زدم

من آدم افسرده و غمگینی نیستم

فقطدوست دارم مثل خیلی از شماها حداقل کم کمش ماهی دوبار پدر و مادرمو ببینم🥺🥺این حق منه

یا حداقل با دوستام ماهی یکبار برم بیرون

یعنی هرکی عاشق میشه و عشق رو انتخاب میکنه باید این سختیارو بکشه؟

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
همیشه اروممحتی پشت تلفن نمیزارم مامانم دلتنگی کنه حرفو عوض میکنمهمه بهم میگن خیلی سنگی که دلتنگیات ک ...

درکت میکنم گاهی اینجوری میشه ولی دوباره اروم میشی 

مصداق این جمله که بعد هر غمی ارامش و شادی میاد 

توهم دوباره اروم میشی

منم همه فک میکنن سنگدلم میگن تو چ بدجنسی اصلا برات مهم نیست 

در صورتی ک کلا چند روز تو فکر عزیزانمم و نگرانشونم شدییید نگرانشون ولی همیشه میگن بدجنس و سنگدلی 

عزیزم بازم میبینیشون به اون روزی فکر کن‌ که خونه تکونی تموم شده و داری ساکتو اماده میکنی که بری پیشش ...

میرم صدرصد منتظرم همسرم ماشین بخره

ماشین بخره معطل نمیکنم اگر زندگیمم حسابی شلوغ باشه میرم دو روز میمونم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
فعلا با همین امیدهای الکی خودمو سرپا نگه داشتم ولی هر روز داره بدتر میشه که بهتر نمیشه

ته دلم روشنه برات.عزیزم.یه وقت از وجود خدا ناامید نشو .کمکت می کنه صدات میشنو به وقتش برات معجزه می کنه نزار فکر های ناامید کننده وجودت بگیره.ایمان داشته باش که خدا زندگیت عوض می کنه

درکت میکنم گاهی اینجوری میشه ولی دوباره اروم میشی مصداق این جمله که بعد هر غمی ارامش و شادی میاد توه ...

درسته♥️

من فکر میکنم اگر نشونش بدم هیچ کاری از دست دیگران بر نمیاد جز اینکه منو ضعیف و رنجور ببینن

درسته♥️من فکر میکنم اگر نشونش بدم هیچ کاری از دست دیگران بر نمیاد جز اینکه منو ضعیف و رنجور ببینن

دقیییقا تو منی یا من تو 

منم با خودم میگم خب ک چی بگم مامانم ناراحت میشه غصه میخوره برای همین نمیگم خودمو میزنم به اون راه کلا 

ان شالله زودی ماشین میخره کمتر از ی ماه دیگ ان شالله❤️از خدا بخواه

ممنونمم بابت دعات😍♥️اره میخره مطمعنم 

از خدا هرچی بخوام بهم میده قربونش برم

درسته♥️من فکر میکنم اگر نشونش بدم هیچ کاری از دست دیگران بر نمیاد جز اینکه منو ضعیف و رنجور ببینن

بنظرم درستش هم همینه حداقل ی نفر ابراز ناراحتی و دلتنگی کنه بعتر تا دونفر نمیدونم شاید هم باید گفت