2777
2789
عنوان

دل تنگ خونه بابامم

559 بازدید | 56 پست

دلم برای خونشون تنگ شده

برای خوابیدنام

برای پرخوریام

برای هله هوله خوردنا

برای بوسی ک صبح جمعه بابام رو گونه ام میکاشت

برای بوی ابگوشت روز جمعه

برای خنده های مامانم برای بوی تنش

راستی چرا مامانا انقدر خوش بو هستن؟

دلم الان ته چین مامان پز میخواد

دلم میخواد مجرد باشم هیچ دغدغه ایی نداشته باشم یا تنها دغدغه ام بیوگرافی تلگرامم باشه

چقدر تنهام این روزا

چقدر دلم رفیقای بیمعرفتمو میخواد🥺💔💔

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

😭😭😭😭

چقددد قدیم همه چی خوب بود

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭چقددد قدیم همه چی خوب بود

قدیم نه کلا خونه پدری عالیه

کلا مجردی عالیه🥺

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
فردا بلند شو برو خونه مامان بابات

کیلومترها دورم

باید ده ساعت تو راه باشم با یه پسر شیطون 

مرسی از فکر ازدواج پشیمون شدم خدایا شکرت که مجردم کنار بابا مامانم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کی دلتنگ نمیشه ؟

من دلم برای وقتی تنگ ک تو خونه ی کوچیکمون روزای جمعه صبح صدای فیتیله جمعه ها تعطیله میپیچید 

برای تصویر مامان بابام وقتی منو دست مینداختن و میخندیدن 

برای ظاهر دستای بابام وقتی خودکار و میگرفت دستش 

برای بوی عطرش ک صبحا میپیچید تو دماغم و بیدارم میکرد

برای صدای تلویزیونی که روزای تعطیل میپیچید تو خونمون و من و مامانم همینطوری زیر پتو خیره میشدیم به تلویزیون و فیلمی که پخش میشد و نگاه میکردیم

اشکام ریخت 😅🩵

فردا تصویری یا بزنگ رفع دلتنگی شه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

هر روز زنگ میزنم میگم چی درست کردی مامان 

دلم داره برای دستپختش پر میکشه

دلم نون بربری که صبح ساعت هشت تو خونه میپیچه تنگ شده

هر روز نون تازه

اینجا خودمو میکشم چی بشه وقت کنه یه جمعه ایی بتونه نون بربری بگیره

چرا همیشه قدر چیزایی که داریمو نمیدونیم؟

چرا من گریم گرفت😭 خیلی دلم گرفته از خانوادم که الکی باهام بد شدن حتی از مامان و بابام، از شوهرم که زندگی برام جهنم کرده و بدی خانوادمو میزنه تو سرم، پسرم نبود خودمو خلاص میکردم هیشکی حواسش به من نیست هیشکی دوسم نداره 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

برو یه روز خونشون بمون منم فکر میکنم اگه ازدواج کنم مث تو دلتنگ میشم برای اتاقی ک با برادر خواهرم توش میخوابیم صدای نفساشون تو خواب لنگ ظهر بیدار شدن غذای مامان پز پول تو جیبی هایی ک بابام میده میخوام هیچوقت ازدواج نکنم