2777
2789
عنوان

دل تنگ خونه بابامم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست
دقیییقا تو منی یا من تو منم با خودم میگم خب ک چی بگم مامانم ناراحت میشه غصه میخوره برای همین نمیگم خ ...

منو تو کسی هستیم که عجیب این حالتا رو درک کردیم و با عمق وجودمون حس کردیم

من یه وقتایی ک میگم مامان هوس خورشت آلو های تورو کردم هرموقع درست میکنه کلی غصه میخوره

منم نمیگم در عوضش میگم منم شب درست میکنم🥺🥺خلاصه باید ساخت باید از خود گذشت برای عزیزترینا

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندین سال آدم ها با حیله ها فتنه ها شون خواستن زندگی م خراب کن نتونستن به خدا توکل کردم همیشه شب ها ...

خدا خیلییی عزیز خدا فوق العاده بزرگ و مهربونه همیشه بیشتر از لیاقت ادما بهشون میبخشه و کمک میکنه ب تمام بنده هاش 😍

بنظرم درستش هم همینه حداقل ی نفر ابراز ناراحتی و دلتنگی کنه بعتر تا دونفر نمیدونم شاید هم باید گفت

وقتی کاری نمیتونن بکنن همون بهتره که غم بیشتری اضافه نشه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
منو تو کسی هستیم که عجیب این حالتا رو درک کردیم و با عمق وجودمون حس کردیممن یه وقتایی ک میگم مامان ه ...

افریییین دقیییقا نمیدونم دلتنگی ما بیشتر یا اونا؟ 

نمیدونم شااید واقعا باید بهشون گفت ک فک نکنن برامون مهم نیستن

دقیییقا منم میخوام بهش بگم مامان دلم برای حرف زدن باهات تنگ شده دلم برای مامان داشتن تنگ شده بعد میگم اگ بگم کلی غصه میخوره بخاطر شرایط 

پس سکوت میکنم حتی کمتر میبینمش ک دلتنگی نکنه طاقت ندارم ببینم غصه میخوره و حالش بد 

ته دلم روشنه برات.عزیزم.یه وقت از وجود خدا ناامید نشو .کمکت می کنه صدات میشنو به وقتش برات معجزه می ...

مرسی عزیزم، دعاهای من واسه خودم که نمیگیره، ولی تو هم ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
افریییین دقیییقا نمیدونم دلتنگی ما بیشتر یا اونا؟ نمیدونم شااید واقعا باید بهشون گفت ک فک نکنن برامو ...

من چند باری ک بهش گفتم هی بعدش غروبش یا شبش زنگ زده میگفته چقدر به یادم بوده چقدر غصمو میخوره

دیگ نمیگم راستش

بجاش ببینمش کلی بوسش میکنمم

خدایا الان میخوام مامانمو

من خیلی وابستش بودم

بچگیم وقتی میخوابیدم همش سرم میچسبوندم به موهاش با بوی موهاش میخوابیدم

مایی ک تو مجردی هم پر دغدغع بودیم چی فقط دلم بچگیمو میخواد

🥺🥺ولی بازم خونه پدریه عالیه