2777
2789
عنوان

نمیخام برم دانشگاه

92 بازدید | 23 پست

فکر نمیکردم این طوری باشه، جو دانشگاه اصلا یه جوریه..

ما که ترم یکیم فکر کنم آبان رفتم دانشگاه نمیدونم بعد گفتن بخاطر جنگ عقب افتاده و باید زودتر درس بدیم و..

اصلا غیر این، درسی رو از پایه یاد نمیداد مثلا زیست که حالم داره بهم میخوره یهو کلی حروف انگلیسی که هر کدوم تعاریف مختلف داره رو میگه با اینکه من بلد نیستم بعد انقد پیچیده اس.. درسا دیگه ام.. یهویی میگن از کل این پی دی اف امتحانه اصلا مثل مدرسه یه درس یخ درس امتحان نمیگیرن خیلی مسخره اس من اصلا نمیتونم یه روزه یه پی دی اف ۴۰ صفحه رو بخونم.. نمیخام برم دانشگاه درساش با رشته قبلیم جور نیست و هیچی نمیدونم حتی ریاضی ام رشته قبلی نداشتم الان اگه ترم بعد بیومکانیک و فیزولوژی یا فیزیک و اینا باشه باید اول در حد یه بچه ابتدایی یاد بگیرم بعد اونارو و وقتم محدوده..

از این طرف میگم اگه نرم دانشگاه تا آخر عمر دیپلم باشم ام بقیه چی میگن؟

میخام برم گمشم کار کنم و یه حرفه ای رو یاد بگیرم دانشگاه هر رشته ایش مسخره است.. و درساشم خیلی تخصصیه و وقت نیستتتت..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفتی خب دنیا که به ته نمیرسه عزیزم

قبل اینکه وارد این رشته میشدی قطعا تحقیق کردی میدونستی درسا جور نیست اونقد با درسای ک قبلا خوندی

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
میفتی خب دنیا که به ته نمیرسه عزیزمقبل اینکه وارد این رشته میشدی قطعا تحقیق کردی میدونستی درسا جور ن ...

آره اما نمیدونستم از پایه اول یاد نمیدن و حتی درست راهنمایی نمیشه و یهو از کل پی دی اف امتحان میگیرن و وقتم محدوده..

خب برا همه همینه دیگه

چه توقعی داشتی مگه

استاد درس نمیده یهو میگه ۱۰۰ صفحه از این منبع امتحان ، ما هم میشینیم میخونیم بدون اینکه پیش زمینه ای داشته باشیم...یا برای ریاضی و آمار عمومی از همه ی رشته ها تو یه کلاس بودیم و منی که انسانی بودم سطحم پایین تر از همه بود ولی باید خودمو میرسوندم چون استاد اصلا براش مهم نیس

میفتی خب دنیا که به ته نمیرسه عزیزمقبل اینکه وارد این رشته میشدی قطعا تحقیق کردی میدونستی درسا جور ن ...

بیوفتم پدر مادرم دیگه حتی نمیزارن تغییر رشته بدم خیلی عصبانی میشن و میگن که دیگه خرج نمیکنن..

آره اما نمیدونستم از پایه اول یاد نمیدن و حتی درست راهنمایی نمیشه و یهو از کل پی دی اف امتحان میگیرن ...

همه استادا و داشنگاه ها همینه

یوتیوب سرچ کن یاد میدن

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
خب برا همه همینه دیگه چه توقعی داشتی مگه استاد درس نمیده یهو میگه ۱۰۰ صفحه از این منبع امتحان ، ما ه ...

الان من چطوری تو این روز ۴۰ ۵۰ تا صفحه رو بخونم؟ فارسی رو وای انقدر سریع ام معنی می کرد که حتی نمیتونستم درست بنویسم..