2777
2789
عنوان

هشت روزه بچمو ندیدم دارم دق مرگ میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 63 پست
ای خدا عزیزم خیلی کار خوبی کردی بچه رو آوردی دور از جونت دق میکردی اگه بچه پیشت نبود مگه مادر بدون ب ...

دقیقا... من خونواده خوبی دارم.. پشتوانه خوبی برام هستن. ولی دستشون تنگه... با این وجود اگه بچم نبود شاید تا حالا خودمو کشته بودم.. ولی الان فقط به امید بچم زندگی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا آشغالا رو خودم میبردم. نونم خودم میخریدم🤦‍♀️

پولش چی؟ هرکار و هرچی بود که کار تو و بچه هاشو راه مینداخت

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
دقیقا... من خونواده خوبی دارم.. پشتوانه خوبی برام هستن. ولی دستشون تنگه... با این وجود اگه بچم نبود ...

انشالله خدا کمکتون کنه عزیزم تاپیک هاتو خوندم به نظرم خوب کاری کردی جدا شدی واقعا غیر قابل تحمل بوده شرایطت

...

پولش خرج خانوادش میشد.. من تو خونه سازمانی مجانی نشسته بودم.. سه روز هفته هم که خونه پدرش باید میرفتیم.. خرجی نداشتیم خودمون.. بیشتر دو سوم حقوقش خرج خونه اونا میشد.. بازم با این مشکل نداشتم.. ولی از هر هفته اونجا رفتن خسته شده بودم.. بچه دار شده بودم.. از حجاب داشتن، از ۷ و ۸ صبح بیدار شدن ، از اینکه یه جایی نبود ۲ دقیقه دراز بکشم یا بچمو شیر بدم خسته شده بودم.. دعوا کردم اعتراص کردم گفتم دیگه نمیام.. اونم ول کرد و رفت ، بعدشم درخواست طلاق داد.. خیلی آدمای پستی بودن

هر ۳ ماه برا مادرش بره سر میبرید، از مرغ و بوقلمون و ... بگیر تا برنج کیلو خدا تومن.. بهترین ها رو هم میخواستن.. برای خودمون هم میخرید.. از خورد و خوراک کم نمیزاشت.. ولی ۵ سال زنش بودم وسط اصفهان زندگی کنی، ۵ سال بهش زار زدم منو ببر این منار جنبان رو ببینم.. آخرشم نبرد که نبرد.. باورت میشه من بردمش ۳۳ پل😏 جونش میخواست بالا بیاد پول یه لباس به من بده.. ریدم تو اون پولی که فقط برای خورد و خوراک خرج بشه.. مرد اگه شعور داشته باشه هرماه یه پولی میریزه به کارت زنش... این میگفت نه همین که شکمتو سیر میکنم کافیه.. بره گم شه ور دل همون خانوادش

انشالله خدا کمکتون کنه عزیزم تاپیک هاتو خوندم به نظرم خوب کاری کردی جدا شدی واقعا غیر قابل تحمل بوده ...

به هرکس میگم میگه بلد نبودی ،قلقش رو نداشتی .. بخدا قسم نشد... از هر راهی وارد میشدم مادرش خراب میکرد.. هفته پیش رفتم اثاثمو کارتن و بسته بندی کردم.. ۳ تا دعا پیدا کردم.. آخه کثافت کدوم مادری با زندگی بچش این کارو میکنه.. خب گناه من چیه شوهرت یه الدنگ به تمام معناست.. مادرشوهرم زندگی منو بهم ریخت که پسرش براش خرج کنه

هر ۳ ماه برا مادرش بره سر میبرید، از مرغ و بوقلمون و ... بگیر تا برنج کیلو خدا تومن.. بهترین ها رو ه ...

الان همون ده درصد فشاری هم که ارت بر میداشت پدرت باید برداره ، شوهر منم همین بود ماشین و خونه مون بنام مادرش پول دستش میومد دست پدرش

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
الان همون ده درصد فشاری هم که ارت بر میداشت پدرت باید برداره ، شوهر منم همین بود ماشین و خونه مون بن ...

وقتی غیرت و مسئولیت نداشت چکار باید میکردم🙂 از زیر بار زندگی شونه خالی کرد و رفت... قانون هم که راه رو باز گذاشته واسه مردا... از تموم اون زندگی فقط بچمو به من دادن

[QUOTE=354658661]الان همون ده درصد فشاری هم که ارت بر میداشت پدرت باید برداره ، شوهر منم همین بود ما ...

خیر موندم دهن صاف کنم

بعدشم تاپیک های بعدیت رو دیدم.. دوتا بچه داری شما؟ ۸ ساله و ۴ ساله؟ خب بچه رو که تا ۷ سالگی به مادر ...

چجوری اقدام کنم

فقط رفتم دفتر خدمات قضایی و درخواست ملاقات موقت دادم

براحضانت باید چکارکنم

خاک برسرم هیچی بلدنیستم

بچم از دستم رفت

ببخشید دیشب تو گریه هام بادوتاقرص خواب خوابم برد و صبی باچشمای بادکرده بیدارشدم

اخلاق ها باهم متفاوته... من تا روز آخر هم التماس طور باهاش حرف زدم که بخاطر بچمون طلاق نگیریم.. ولی ...

من طلاق بگیرم از هرچی مرد بیزارم

ولی ته دلم خالیه خیلی حال بدی دارم اینکه زندگیم پاشیده شد

بچم این وسط داره نابود میشه

من شغلی ندارم

بابام وًع مالیش ضعیفه

هرروز بادیدن اشکهای من عذاب میکشن

مامانم ۱۰ روزه مریض شده

وقتی غیرت و مسئولیت نداشت چکار باید میکردم🙂 از زیر بار زندگی شونه خالی کرد و رفت... قانون هم که راه ...

قانون کلا ب نفع مرداست با دوسالی یه سکه مهریه دستمون ب کجابنده

اونم چقدررررر. دوندگی داره...