2777
2789
عنوان

هشت روزه بچمو ندیدم دارم دق مرگ میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 63 پست
مردا خیلی دلسنگنمن ک جلوش گریه ها میکردم سگ محلم میکرد

انگار خود منی... تو ۵ سال زندگی ۲۰ بار هم دستش بهم نخورد.. هربار میگفتم من دیگه نمیرم سمتش ولی مگه چقدر طاقت میاوردم.. پس ازدواج کرده بودم واسه چی! ولی هر بار پسم مبزد و میخوابید.. منم تا صبح یه جایی مینشستم و اشک میریختم...

انگار خود منی... تو ۵ سال زندگی ۲۰ بار هم دستش بهم نخورد.. هربار میگفتم من دیگه نمیرم سمتش ولی مگه چ ...

الهی بمیرم برات

اره شوهرمن هرشب ساعت ۸ میخوابید

من نشسته بودما  و بیداربودم‌

یهو لامپارو خاموش میکرد

منم میرفتم تواتاق مینشستم تا۲ سه ی شب ولی نمیومد بگه جرا بیداری

کلا باهام سرد بود

رابطه هم من نمیرفتم نمیومد

بعده رابطه هم سریع میخوابید

ن بغلم میکرد ن علاقه ای انگار فقط ابزاربودم همین.

این اواخر خیییلی بهش محبت کردم

برا رابطه خودم‌پیشقدم میشدم

حاضر بودم اون خوشحال باشه و من اذیت شم ولی فکرش ب کس دیگه نره

و فهمیدم ک فکرش پیش زنای خرابه

اونم باگوشی مخفی تو ۴ پنج روز فهمیدم

بهش گفتم من ک همه جوره باهات بودم چیم کم بود ک میرفتی با ج...‌ها؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین فکرو میکردم.. هنوز باورم نمیشه طلاقم داده ... اونم فقط بخاطر اینکه نمیخواستم نصف هفته م رو ...

آدم بچشو باخودش برداره خوبه یا نه

من هلاک دیدن بچمم از خدامه پیشم باشه ولی از اون طرف اون از ۷ دولت آزاد میشه ب هال و هولش ادامه میده

کاس میتونستم بیخیال باشم توفکرش نباشم الان کجاس چکارمیکنه... من روانی شدم رسما

آدم بچشو باخودش برداره خوبه یا نهمن هلاک دیدن بچمم از خدامه پیشم باشه ولی از اون طرف اون از ۷ دولت آ ...

اخلاق ها باهم متفاوته... من تا روز آخر هم التماس طور باهاش حرف زدم که بخاطر بچمون طلاق نگیریم.. ولی به قول تو سنگ شده بود.. ته دلم میلرزید از اینکه دیگه تو زندگیم نباشه.. ولی الان حدود ۲۰ روزه که دیگه رسما جدا شدم میبینم خیلی هم اذیت نشدم🙂 اونجور که فکر میکردم وحشتناک نبود.. آخه محبتی ازش ندیده بودم که حالا کمبودشو داشته باشم.. فقط وابسته ش بودم. اگر مشکل مالی نداشتم شاید خوشحالم بودم...الان فقط نگران آینده بچمم.. اینکه بالاخره از من توضیح میخواد باباش کجاست ...و من بگم بابات بخاطر چی مارو ول کرد... والا منتظرم ۳ ماه و ده روز عده م بگذره.. قحطی شوهر که نیست😎😜

الهی بمیرم... منم طاقت همین چیزا رو نداشتم که همه چیو بخشیدم و فقط بچمو گرفتم😔 همه هم بهم حرف میزنن ...

منم مثل تو 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
منم همین فکرو میکردم.. هنوز باورم نمیشه طلاقم داده ... اونم فقط بخاطر اینکه نمیخواستم نصف هفته م رو ...

تاپیک با تمام مشکلات با شوهرمو بخون ، هرچی بود اشغالاتو که میبرد و نون که که میخرید.... حالا دو دستی تقدیم خانواده ش کردی 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بعدشم تاپیک های بعدیت رو دیدم.. دوتا بچه داری شما؟ ۸ ساله و ۴ ساله؟ خب بچه رو که تا ۷ سالگی به مادر ...

چون هنوز جدا نشده توو پروسه س

بچه ها نابود میشن توو پروسه ،من موندم خونه تا بچه ها متوجه نشن و هرروز باهم جدا جدا از خونه میرفتیم دادگاه و شب همو باز می‌دیدیم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
هرمادری همین کارو میکن

یعنی تو فامیلمون آدم هست که خودش بچه شو گرفته تا همین الانم که بچه ۵۰ سالشه داره ساپورتش میکنه، بعد همون به من میگه بچه ۷ ماهه رو چرا آوردی ، به باباش میدادی😒 آخه من چه جوری پاره جیگرمو زیر دست مادرشوهر بذارم.. اونم بچه ای که لب به شیرخشک نزد از روز اول.. پس بچم چی بخوره

یعنی تو فامیلمون آدم هست که خودش بچه شو گرفته تا همین الانم که بچه ۵۰ سالشه داره ساپورتش میکنه، بعد ...

ای خدا عزیزم خیلی کار خوبی کردی بچه رو آوردی دور از جونت دق میکردی اگه بچه پیشت نبود مگه مادر بدون بچش می‌تونه نفس بکشه 🥺🥺

...