2777
2789

سلام امروز دفتر قضایی درخواست ملاقات موقت دادم

نمیدونم چقد طول میکشه

خیلی دلم براش لک زده

ممکنه بعده درخواستم اصلا نیادبچرو بره یعنی نخواد بده؟

چون منم مهریه گذاشتم اجرا و جلوحساباش توقیف کردم و ماشینشم توقیف کردم و ۱ روزه انداختم پارکینگ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دلت آرامش بده 🤲🥺

برات حمد خوندم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

الهی بمیرم... منم طاقت همین چیزا رو نداشتم که همه چیو بخشیدم و فقط بچمو گرفتم😔 همه هم بهم حرف میزنن ...

خیلی دوری از بچه سخته...

من امروز تو تاکسی بودم اهنگ گذاشته بود یعنی هیشکی نبود جلو اشکامو بگیره...

یا لباساشو چندتیکه گذاشتم توساکم جگرم آتیش میگیره ۸ روزه نگاشون نمیکنم دق مرگ میشم....

شما جدا شدی؟

شما خودت درخواست دادی؟

چقد طول کشید جداشی؟

خیلی دوری از بچه سخته...من امروز تو تاکسی بودم اهنگ گذاشته بود یعنی هیشکی نبود جلو اشکامو بگیره...یا ...

اره عزیزم جدا شدم.. نه شوهرم درخواست داد اول.. بعد توافق کردیم.. از زمان توافق حدود ۱ ماه

اره عزیزم جدا شدم.. نه شوهرم درخواست داد اول.. بعد توافق کردیم.. از زمان توافق حدود ۱ ماه

آره توافقی زود میشه درکل.

من همیشه تورویا فکر میکردم ی روز بخوام جداشم شوهرم میاد التماس گریه

التماس نکرد ک هیچی

من ک صد سال سیاه بهش پیام بدم ب هیچ وجه ولی

ازهمه جا بلاکم کرده!!!

یه پیام یه زنگ هیچی نداده ن خودش ن خونوادش

الان من دقیقا چکارکنم

آره توافقی زود میشه درکل.من همیشه تورویا فکر میکردم ی روز بخوام جداشم شوهرم میاد التماس گریهالتماس ن ...

منم همین فکرو میکردم.. هنوز باورم نمیشه طلاقم داده ... اونم فقط بخاطر اینکه نمیخواستم نصف هفته م رو با خانواده آشغالش بگذرونم... باورم نمیشه از من و بچم گذشت💔 من که آواره شدم.. حتی جایی ندارم اثاثمو توش بریزم.. مثل مسافرخونه با یه ساک اومدم خونه بابام... من نمیدونم خدا کجاست پس... الان مادرش داره با پول شوهر من عشق و حال میکنه.. اونوقت من ندارم نیم کیلو گوشت برا بچم بخرم😔

منم همین فکرو میکردم.. هنوز باورم نمیشه طلاقم داده ... اونم فقط بخاطر اینکه نمیخواستم نصف هفته م رو ...

بدتر از همه اینه عاشق شوهرم بودم

همیشه محبت وتوجهشو میخواستم

ولی محلم نمیداد

الانم میگم داره چکارمیکنه

الان با کیه

ازخدامه بمیره ولی نره باکسی