2777
2789
عنوان

هشت روزه بچمو ندیدم دارم دق مرگ میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 63 پست
الهی بمیرم... منم طاقت همین چیزا رو نداشتم که همه چیو بخشیدم و فقط بچمو گرفتم😔 همه هم بهم حرف میزنن ...

شما بهترین مادری.. بهت تبریک میگم که از بچت نگذشتی.. ب خودت افتخار کن و ب حرفاشون بها نده چون مسئولیتتو دربرابر بچت ب نحو احسن انجام دادی  

الهی بمیرم... منم طاقت همین چیزا رو نداشتم که همه چیو بخشیدم و فقط بچمو گرفتم😔 همه هم بهم حرف میزنن ...

دمت گرم اتفاقا تونستی بچه تو بگیری که از همه چیز با ارزشتره.منم واسه بچه ام تا حالا موندم خیلی میترسم ازم بگیرتش

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین فکرو میکردم.. هنوز باورم نمیشه طلاقم داده ... اونم فقط بخاطر اینکه نمیخواستم نصف هفته م رو ...

نفقه بچه هم نگرفتی؟

منم مادرم ولی ، به عقل خودم میگم اوردن بچه توسط مادر اشتباهه، باز دست پدر بازتر، بچه پیش مادر که مشکلات مالی داره، خیلی با سختی بزرگ میشه

اره عزیزم جدا شدم.. نه شوهرم درخواست داد اول.. بعد توافق کردیم.. از زمان توافق حدود ۱ ماه

بچه ات چند ساله شه؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

استارتر میگی بچمو داشته باشه تا ازاد نباشه و هول باشه

تو‌انگار بیشتر از بچت به فکر شوهرتی که نره با زنای دیگه

مادرایی میشناسم رفتن کلفتی مردمو کردن ولی حاضر نشدن از بچشون بگذرن چون بچه به مادر نیاز داره…

الان بچه ی شما ابزاری شده برای پدرش که نره خوش گذرونی و خودش از دوری مادر داره عذاب میکشه

اول از همه به فکر بچت باش چون هیچکس برای آدم مادر نمیشه

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

عزیزم خیلی خواستم نگم ولی خدا ببخشه منو خدایا ببخش و حرف حق بذار تو ذهنم و قلمم. 

گلم یه نفر دیگه رفته ببخشید ج ن د .. بازی تو چرا بچتو تنها گذاشتی؟ میگی میترسم خوش خوشانش باشه، بذا باشه ب درک. بچه ت سختی بکشه ک باباش خوش خوشانش نباشه!؟!؟ 

اگر بتونی در اسرع وقت بچه هاتو بیار پیش خودت.  اونا چ گناهی کردن. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
عزیزم بچه هات مدرسه ای نیستن ؟ کی بهشون رسیدگی می‌کنه الان 🥺🥺

اونی ک پیش خودمه ۸ سالشه کلاس دومه وباهم خونه بابامیم

اون کوچیکه ۴ سالشه پیش مادرشوهر عفریتمه ۲۰۰کیلومتر دورتر از اینجا

حتی شوهرمم پیشش نیس

عزیزم خیلی خواستم نگم ولی خدا ببخشه منو خدایا ببخش و حرف حق بذار تو ذهنم و قلمم. گلم یه نفر دیگه رفت ...

همین الان بخدا چشمام باد کرده دارم میمیرم ازغصه

بخدا همین الان پیامک زدم ب برادرشوهرم گفتم میخوام بیام ببرمش

هنوز جواب نداده

عمرا مادرشوهرم بدش

چون مهریه گذاشتم اجرا

ماشین پسرش توقیف کردم

و جلو حساباشو بستم

الان من چکارکنم

استارتر میگی بچمو داشته باشه تا ازاد نباشه و هول باشهتو‌انگار بیشتر از بچت به فکر شوهرتی که نره با ز ...

پیام دادم برادرشوهرم  ک میخوام بچمو بیارم پیش خودم عمرا بهم بدنش

مادرشوهرم عفریتست بدجنسه نده چکار کنم

اینجام نیستن

۲۰۰ کیلومتر دورن

تو روستا

بچم بدونه مادر

بدون پدر

۱۶ ماه

خیلی سخته دوره ازت؟

چجوری اقدام کنمفقط رفتم دفتر خدمات قضایی و درخواست ملاقات موقت دادمبراحضانت باید چکارکنمخاک برسرم هی ...

من فکر کردم شما جدا شدی.. شوهر من خواهان بچه نبود در کل.. کسی رو نداشت ازش مراقبت کنه.. ولی در کل اگه کارتون به جدایی کشید بچه رو تا ۷ سال به مادر میدن.. فقط باید دنبالش بیفتی دیگه.. ان شاالله که حل بشه و برگردی سر زندگیت❤️