فقط اون لحظه ک ب دنیا اومدیم و دکتر به پدر و بقیه همراهاش گفت مادر و بچه هردو سالمن، یا مژده بدین ی دختر نازنازی اومد، یا چ میدونم شاید دکتری بداخلاق بود اخم کرد رفت هیچی نگفت
به نظرم این طور که من اطرافم دیدم مردای دهه 50یا40بدترهستن تاشصت
دهه ۳۰,۴۰ اکثرا تو جنگ اعصابشون آسیب دید، دهه ۵۰ هم گناه داشتن بنده خدایا تو سن بدی کشور دچار دگرگونی های سیاسی بزرگ شد دهه ۵۰ و دهه ۸۰ تجربه های مشابه زیادی داشتن
ممنونممن شاگرد اول دانشگاه بودمولی خب اصلا کار مرتبط با رشته تحصیلی من نبود اگر هم بود درآمدش خیلی ...
ولی همینجوری باعث افتخار بچه هات میشی و اتفاقا این خیلی قشنگیه که مجبور به کار کردن نبودی و محبت و گرمای آغوش مادر رو انقدری که لازم دارن بهشون هدیه دادی
والا مک اصلا سنمو حس نمیکنم خیلیم احساس جونی میکنم خیلیم خوبم وخوشحالم درحال لاغرکردنم وپیاده روی .. ...
اقاااا اینکه سنمون و حس نکنیم و فکر کنیم جوونیم مال آلان نیست چون ما الان واااقعا جووونیم، نمیدونم چ خبره !!! باز خدا اموات تورو بیامرزه روحیه دادی بقیه افسردم کردن
نباااااش ااااقا ماااا همونایی هستیم که با خواهر و برادرامون دستمون و محککککم فشار میدادیم مثل دوقلوهای افسانه ای جرقه بزنه خدا شاهده زوده واسه اینکه از دوران اوسگولیتمون دور سیم توروخدا تو همون مرحله بمونین همتون