2777
2789
من مهر 63دنیا اومدم یه پسر19ساله دارم بچگی سخت ولی شیرینی داشتیم عاشق همسرمم زندگیم خوبه راضیم ولذت ...

ماششششاللللله ، فکر کنم هرجا بری فکر میکنم پسرت برادرته  خداروشکرررررر الهی خوشبختیت روزافزون باشه مادر جووون و زیبا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز من ۶۵ ام اصلا جنگو یادم نیست دو سالم بود که جنگ تمام شد

این دوستمون فکر کنم ی کم از این ناراحته که ما دهه شصتیا از کودکی تا بزرگسالی بدون دغدغه زندگی کردیم و حال دلمون خوب بوده

این دوستمون فکر کنم ی کم از این ناراحته که ما دهه شصتیا از کودکی تا بزرگسالی بدون دغدغه زندگی کردیم ...

هیچ کدوم درکی از دهه شصتی ها ندارن فقط میگه تحت تاثیر اینستا نباشید حالا من اصلا اینستا ندارم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ما هم 4تا بچه هستیم، هر 4تایی متولد بهمن

من عشق اولم ۶۳ ای بود متولد ۳۰ بهمن اسمش شاهین بود اگه کسی می‌شناسندش بهم بگه اونام همشون بهمنی بودن ۳ تا خواهر و ی برادر داشت، هیییییی روزگارررررر ، خواهراش شعله و شراره و نسترن برادرشم اسمش شهاب بود  

۷ عدد مقدسیه امیدوارم زندگیت پر از قداست و پاکی باشه

سلامت باشی خانمی 

چقدر حتی سبک حرف زدنمون و طرز نگاهمون شبیه همه 

قشنگ معلومه بچه های یک نسل و یک سال هستیم . 

واقعا نسلی که همیشه جوان تلقی میشه ماییم 

صورت ها بیبی فیس 

ذهن ها بچگونه پاک 

هنوز عاشق عروسک و مداد رنگی و لاک 

من دختر متولد ۸۱ ی دیدم فکر کردم هم سن خودمه 

یهو گفته ۸۱ هستم جا خوردم 

من 64هستم، دخترم 11ساله هست، پسرم 9ساله،هنوزم فکر میکنم زود ازدواج کردم وبچه دار شدم،البته همسر بسیا ...

زود ازدواج کردی تقریبا ولی خداروشکر الهی خوشبخت ترینم باشی عزیزم

چقد حس خوبیه میبینم یه ۶۶ ی تازه عقد کرده یعنی هنوز سن ما مناسب نامزد بازی هست 😉منم ۳۱ سالگی ازدواج ...

نامزد بازی تو این سن پختگیش بیشتره،،،،،،،  من ی دوره تو ۲۶ سالگی نامزد کردم البته عقد نبودم، اون موقع فقط لوس بازی درمیاوردم اما الان خیلییی خوبه همه چی   

یک عدد دهه شصتی که دلتنگ بچگیهاشه دلتنگ بوی ماه مهر ماه مهربان متولد سال ۶۸ هستم

نمیدونم چرا از این ماه مهربان هیچوقت خوشم نیومد هییییچوقت دلتنگ نیمکت و مدرسه و اینا نشدم