2777
2789
دوستان مجرد دهه شصتی ایشون با شما کار دارم من تایید میکنم داییشون بسیارررررر فهمیده و باوقارن خو و ...

ایَشالاه همه چیز ش آعالی بازنشسته خونه و ماشین خوب  دارد هرجا قسمت شد  ساکن میشد تا ابد

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار

ژاپنی دوست داری؟

منظورم از سانسور این نبود که صحنه های بد داره. منظورم حذف و تغییر دیالوگها بود. اینکه داستان فیلم کلاً عوض شده. چه فیلم ژاپنی چه کُره ای و...

😒

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا بچه های الان که بهشون میگن نسل z مدام تو گوشین وبشدت متوقع لذتی از زندگی نمیبرن مثل ما اب ت ...

وااااای با شلنگگگگگگگگگگگگگگگگگ وسط گرمای تابستون ، بعدشم یخمکای قدیمی یا الاسکا خونگیاااا، ایییی خدا دلم از اون بستنیای پاک که دوقلو بودن کاغذ روشون بود خواست

وااای یکی حرف دل من و زد، وااااقعا ما آخرین نسلی بودیم که تونستیم بچگی کنیم نوجوونیمون نرمال بود ووو ...

آره واقعا 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اینم مثل اوشین سانسور داره. البته دیالوگاش

میگفتن اوشین زن خوبی نبود جدیدا شنیدم این و  این نسل واسه اوشینم حرف درآوردن دم خودمون گرم بی سرو صدا نگاه کردیم و از نجابت و خانومیش همه جا تعریف کردیم  

چقدر احساساتی الکی میشید ،زیاد پستای اینستارو نگاه نکن میگن وای دهه شصتی ،دخترای دها شصتی خوب بودن ...

عزیزم من اینستا ندارم، خاطراتمون و گفتم واقعا غیر قابل باور براتون اون حجم از خلوص؟ بیشتر لذت بردم از عجیب بودنِ نسلمون  درضمن ما دهه شصتیا خدای احساسیم هیچوقت نمیشه احساسمون و ازبین برد شما هم کمی احساسی تر باشین فکر کنم زیباتره

میگفتن اوشین زن خوبی نبود جدیدا شنیدم این و این نسل واسه اوشینم حرف درآوردن دم خودمون گرم بی سرو صد ...

اوشین زن خوبی بود. فیلمای قبل اوشینِ یوکو تاناکا صحنه های بد داشته.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اره عزیرم میدونم هشت جنگ‌ ایرانو عراقو میگی درست میگی زیاد تحت تاثیر پستای اینستا قرار نگیر دخترای د ...

عزیزم جنگ ایران و عراق که اولا نشون دهنده ی مردونگیت مردای نسل قبلِ ولی به دوره ی ما آسیبی نزد نهایتا ی بچه ی ۵, ۶ ساله بودیم که جنگ تموم شد، تا اومدیم خودمون و بشناسیم اوضاع آروم و زیبا بود، ما تورم کرونا و خیلی از مباحث سیاسی که درست نیست بگم رو ندیدیم و روح و روانمون بابت عملهای زیبایی مقایسه های شرم آور هیکل های ساعت شنی وووو به هم نریخت ، ما هرگز دچار بلوغ زودرس نشدیم، ما وقتی نوجوون بودیم به مردهایی که ۷, ۸ سال ازمون بزرگتر بودن ب چشم پدر نگاه میکردیم نه کراش، ما نسلی بودیم با روح و روان سالم ، حال کودک درونمون هنوزززز هم خوبه، نمی‌دونم از کدوم دهه ای اما این و از من بشنو همیشهههه حواست به کودک درونت باشه دوست قشنگم