2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرای دهه شصتی و پنجاهی اشغال و مریض و خودشیفته و متوهم و خودخواه و عوضی و ضد زن بودن خیلی دخترای ده ...

اصلا اینطور نیس 

پسرای دهه شصتی اکثرا بگیر بودن 

همه همکلاسی های من با اولین دوست پسرشون ازدواج کردن 

خودمم یه دوست داشتم خانواده هامون نزاشتن بهم برسیم 

بچگی خودکشی کرد انقدر عاشق بود 

دوستی هامون پاک بود 

متولد ۶۹ هستم هر روز دارم جوون تر میشم با یه بچهخواستگارم پیدا میشه برام این وسطا

جووووووووووون  از خاصیت دهه شصتی بودن همین حفظ معصومیت تا آخرررر عمرِ واسه خودت اسپند دود کن عزیزم 

اصلا اینطور نیس پسرای دهه شصتی اکثرا بگیر بودن همه همکلاسی های من با اولین دوست پسرشون ازدواج کردن خ ...

واااای عششقای دهه شصتییییی دیگه تکرار نمیشه، اون آهنگ دهه ی شصتیه دیوانه ی یک بار عااااشق عیییین واقعیته

فیدات آره آپشن ماست اینم هههه

ولی یکی از دلایلش اینه که ما همه دوران هامون و درست گذروندیم یعنی کودکی کردیم بعد نوجوونی و سریع از کودکی وارد بلوغ و بزرگسالی نشدیم ب خاطر این هم دهه ای هامون نسبت به نسل‌های جدید خیلی فِرِش و معصومن

ولی یکی از دلایلش اینه که ما همه دوران هامون و درست گذروندیم یعنی کودکی کردیم بعد نوجوونی و سریع از ...

احتمالا همینطور هست

ولی گاهی اذیت هم میشم 

تو تشخیص سنم اغلب مشکل دارن

مثلا رفته بودم آرایشگاه اونجا یه خانومه میگفت نمیخوای ازدواج کنی پسر دارم و...🤣🤣🤣

جاریم متولد ۷۴ هست هرکی اولین نشناسه مارو اونو جاری بزرگه در نظر میگیره منو کوچیکه! ب اون احترام بزرگتری میزارن😂

چند وقت پیش ها هم یکی از فامیلهای شوهرم رو اولین بار میدیدم چندین ساعت با هم بودیم آخرش گفت کی عروسی میکنید فکر کرده بود نامزدیم😂😂😂😂

واااای عششقای دهه شصتییییی دیگه تکرار نمیشه، اون آهنگ دهه ی شصتیه دیوانه ی یک بار عااااشق عیییین واق ...

بله همینطوره 

دوست پسر من حتی دستمم نگرفت 

همچین با عشق نگام میکرد حس میکردم فرشته هستم 

عکسام رو نگاه میکنم با اون تیپ و قیافه خدایش عاشق چی ما میشدن    

امیدوارم هر جا هست خوشبخت باشه 

احتمالا همینطور هستولی گاهی اذیت هم میشم تو تشخیص سنم اغلب مشکل دارنمثلا رفته بودم آرایشگاه اونجا یه ...

همه ی خانوما ارزوشونه این مشکلاتی که گفتی و داشته باشن ناششششکری نکن، بیچاره جاریت  

بله همینطوره دوست پسر من حتی دستمم نگرفت همچین با عشق نگام میکرد حس میکردم فرشته هستم عکسام رو نگاه ...

وااااای من و یاد خاطرات تلخم انداختی  دقیقااااا الان ک عکسام و میبینم خداااااشاهده ابروهام عین ابروهای امام خمینی خدابیامرز بود بعد دوست پسرم ی جوری باهام برخورد می‌کرد انگار ملکه ی زیبایی قرنم  ولی ب خاطر مردای سالم اون دوره بود که ما هی خودمون و نبردیم زیر تیغ جراحی و ارایشای انچنانی، خدایی پسرای اون دوره همون و کوووه اعتماد ب نفس بار آوردن ولی از حق نگذریم با همون ریش و پشمم قیافه های معصوم و زیبایی داشتیم