2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر این جمله دردناکه هرقدر دویدیم نرسیدیم من همیشه این سوالو از خودم میپرسم چیشد گذشتچطور گذشت

نامردی زمونه اینه که اول امتحان میگیره بعدا درس میده،،، اما بازم ته قلبم خوشحالم که دهه شصت ب دنیا اومدم ما خیلیییی از تنش ها رو تجربه نکردیم و تونستیم از همه دوره هامون لذت ببریم درسته امکاناتمون خیلی کم بود اما عشق و صفا و صمیمیت و مهربونیت و پاکی دوره ی ما دیگه الان گوهر نایاب شده 

یک ۶۵ هستم ، خیلی خوشحالم برای تمام تجربیات تلخ و شیرین دهه های زندگیم برای من زین پس زندگی معنای و مفهموم عمیقی پیدا میکنه انگار که لذتبخشتر میشه 

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
😅😅😅نگران نباش خوب از یک سنی به بعد میشیم میانسال خدایی روحیه م خوبه و دارم کنار بجه هام عشق میکنم ...

اره از ی سنییییی به بعد همه میشن میانسال ولی واسه ما این حرفا خیلییی زوده حداقل ۱۵ سال دیگه بهش فکر کن ،جنیفر لوپز تو ۵۲ سالگی با عشق اولش ازدواج کرده و بهترین لباس عروس 

و سفارش داده بحث معروف بودنش نیست بحث اینه ک توی این سن هنوز جوونه فعلا به میانسالی فکر نکن 

عزیزم من به عنوان دهه شصتی هیچ وقت احساس بدبختی نکردم بهترین دوران متعلق به ما بود امکانات نبود اما ...

وااای یکی حرف دل من و زد، وااااقعا ما آخرین نسلی بودیم که تونستیم بچگی کنیم نوجوونیمون نرمال بود وووو اوایل دهه هفتاد هم خوش شانس بودن، ولی بعدش کلا دنیا عین بمبببب ترکید 

من دیگه چند ساله خیلی بیشتر به روح وروان خودم میرسم،البته اگه رسیدگی به 2تا بچه اجازه بده، از افسردگ ...

لعنتتتت به گذشتهههه، اما سرکوبش نکن باهاش کنار بیا، بنویس و کاغذ و آتیش بزن، خودت و ی جوری تخلیه کن، و بدون همممون داریم ازاین گذشته های خاک بر سر، خدا بچه هات و حفظ کنه ماشاالله بهت تو زندگی موفق و خوب و با ثمره ای داشتی عزیزم