2777
2789
اتفاقا دیشب داشتم با خودم فکر میکردم رسیدم سر قله و از این به بعدش سراشیبی به سمت پیری و مرگه یه لحظ ...

عزززیزم خدا بچه هات و حفظ کنه این اندیشیدنها مال ی خانوم جوون نیستاااا، حداقل بالای ۷۵ سال و باید داشته باشی ک ب اینا فکر کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایااا شکر ررت ی دهه شصتی خوشحال و جوون تو تاپیک پیدا شد، خوشبختیت مانا و روزافزون باشه مهربون خانو ...

عزیزمی ممنون جونم 💜دعای خیرت قسمت خودت الهی نازنینم❤️

دهه شصتی‌ها همشون جیگرنننن😘

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
منکه روزای آخر جنینیم بود 😅

فقط اون لحظه ک ب دنیا اومدیم و دکتر به پدر و بقیه همراهاش گفت مادر و بچه هردو سالمن، یا مژده بدین ی دختر نازنازی اومد، یا چ میدونم شاید دکتری بداخلاق بود اخم کرد رفت هیچی نگفت  

به نظرم این طور که من اطرافم دیدم مردای دهه 50یا40بدترهستن تاشصت

دهه ۳۰,۴۰ اکثرا تو جنگ اعصابشون آسیب دید، دهه ۵۰ هم گناه داشتن بنده خدایا تو سن بدی کشور دچار دگرگونی های سیاسی بزرگ شد دهه ۵۰ و دهه ۸۰ تجربه های مشابه زیادی داشتن

ممنونممن شاگرد اول دانشگاه بودمولی خب اصلا کار مرتبط با رشته تحصیلی من نبود اگر هم بود درآمدش خیلی ...

ولی همینجوری باعث افتخار بچه هات میشی و اتفاقا این خیلی قشنگیه که مجبور به کار کردن نبودی و محبت و گرمای آغوش مادر رو انقدری که لازم دارن بهشون هدیه دادی

بستگی ب خودتون داره ب عنوان نوه ک نه بچتون بهتون نصحیت میکنم الان نگا کنید سلبریتی های همسنتون چقدر ...

ببین همون نوه گفتنت واسه پودر شدنمون کافی بود   من خوب بودم تا قبل از خواندن کامنتت  

والا مک اصلا سنمو حس نمیکنم خیلیم احساس جونی میکنم خیلیم خوبم وخوشحالم درحال لاغرکردنم وپیاده روی .. ...

اقاااا اینکه سنمون و حس نکنیم و فکر کنیم جوونیم مال آلان نیست چون ما الان واااقعا جووونیم، نمی‌دونم چ خبره !!! باز خدا اموات تورو بیامرزه روحیه دادی بقیه افسردم کردن  

😂😂😂😂منم همونجورم

نباااااش  ااااقا ماااا همونایی هستیم که با خواهر و برادرامون دستمون و محککککم فشار می‌دادیم مثل دوقلوهای افسانه ای جرقه بزنه خدا شاهده زوده واسه اینکه از دوران اوسگولیتمون دور سیم توروخدا تو همون مرحله بمونین همتون