2777
2789

[QUOTE=354011288]ببین همون نوه گفتنت واسه پودر شدنمون کافی بود   من خوب بودم تا قبل از خواندن کامنتت   &n ...[/QUOTEعزیزم چرا پودر اعتماد ب نفستون کجا رفته ماماناا 😄 بچه گرامی تون هستم دهه هشتادیم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما 😘 مامان منم دهه شصتیه😁

اگه متولد ۸۷ باشی مامانت متولد ۶۰ باشه یعنی بیست و هفت سالگیش ب دنیا اومدی، اگه زودتر ازدواج کرده باشه که کمتر  قدر مامانت و بدون مامان دهه شصتی داشتن ی نعمته ک نصیب هرکسی نشده ها

هیچ کدوم درکی از دهه شصتی ها ندارن فقط میگه تحت تاثیر اینستا نباشید حالا من اصلا اینستا ندارم

دقیقا منم اینستا ندارم، متوجه منظورشون نشدم ولی چقدر لذت بخش بود ک پاکی دوره ی ما براشون غیر قابل باور بود ، حالا هنوز از عشقایی که فقط با نگاه کردن و بعداز تعطیلی مدرسه تعقیب و اسکورت کردن تا خونه نگفتم، از عشقایی ک ب خاطر نجابت دختر و پسر اون دهه تو نطفه خفه شد و جفتشون تا ۴۰ سالگی نتونستن کسی و جایگزین کنن،،،،، دهه ی ما دهه ی افسانه هاست،،،

اگه متولد ۸۷ باشی مامانت متولد ۶۰ باشه یعنی بیست و هفت سالگیش ب دنیا اومدی، اگه زودتر ازدواج کرده با ...

همش و درست گفتی یک داداش دارم سه سال ازم بزرگتره 😂 

قدرش و میدونم اون نمیدونه🤦🏻‍♀️😂

سلامت باشی خانمی چقدر حتی سبک حرف زدنمون و طرز نگاهمون شبیه همه قشنگ معلومه بچه های یک نسل و یک سال ...

واااای دقیقااااااا،،،، اگه از کاغذ رنگی و مداد شمعی و خمیر بازیکن عکس بدم حیثیتمون پیش دهه های دیگه میره   چقدر خوشحالم این تاپیک و زدم که بارهای دبستانی نسل خودم و بیشتر ببینم و لذت ببرم از اینهمه اصالت

[QUOTE=354011288]ببین همون نوه گفتنت واسه پودر شدنمون کافی بود من خوب بودم تا قبل از خواندن کامنتت ...

خداروشکررررر من دیر ازدواج کردم اگه ی دهه هشتادی بهم میگفتی مامان هر روز باهاش گیس و گیس کشی داشتم و گردن نمیگرفتم  خداحفظت کنه

اسفند ۶۹ .دهه شصتیم ؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚