2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماششششاللللله ، فکر کنم هرجا بری فکر میکنم پسرت برادرته خداروشکرررررر الهی خوشبختیت روزافزون باشه م ...

ممنون عزیزم بله فاصله سنی مون کمه ولی باشوهرم که میره بیرون خیلی دیگه تعجب میکنن ازشوهرمم قدش بلندتره ولی شوهرم خوشتیپ تره باهم میرن باشگاه مثل بچه ها دعواشونم میشه کل کل دارن😂😂

والا دهه شصتیای نی نی سایت فکر کنم دچار افسردگی فصلی شدن

من والا دهه ی شصتیم اصلا سنمو احساس نمیکنم خیلبم خداروصدهزار مرتبه شکر روحیه ام خوبه ...انگار دیگه ادما فکر میکنن افسردکی وبی حالی وپانیک وعصبی بودن یه نوع با کلاس بودنه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اقاااا اینکه سنمون و حس نکنیم و فکر کنیم جوونیم مال آلان نیست چون ما الان واااقعا جووونیم، نمی‌دونم ...

😅😅😅قربانت ...اره والا پدر من ۸۷سالشه اصلا حس نمیکنه دیگه کارش تمومه انگار مثلا ۵۰ساله هس انقدم امید به زندگی داره ناراحته که چرا پاهاش مثل قدیم نیس هزارتادکتر دوا تا مثل اولش باید بشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

[QUOTE=354010143]پستت پر از خستگی و درموندگی بود، مشکل اصلیت چیه ؟؟[/QUOTEباورکن الان خداروشکرزندگی ارومی دارم ولی ازبس تابه این سن رسیدم بالاوپایین شدم احساس میکنم دیگه نفسم بالاوپایین نمیاد فقط میدونم خستمه ازندگی

ممنون عزیزم بله فاصله سنی مون کمه ولی باشوهرم که میره بیرون خیلی دیگه تعجب میکنن ازشوهرمم قدش بلندتر ...

وااای ماااشاللله اینجوری ام باحاله هاااا خدا حفظتون کنه  

من والا دهه ی شصتیم اصلا سنمو احساس نمیکنم خیلبم خداروصدهزار مرتبه شکر روحیه ام خوبه ...انگار دیگه ا ...

اینکه باکلاسی میدونن ی بحثِ، اینکه واقعااااا افسردگی زیاد شده بخش مهمترین من  تقریبا هرشششب تو نی نی سایت تاپیک دهه هشتادیایی و میبینم ک میگن دیگه ناامیدن و حس میکنم پیر شدن! و میبینم, امیدوارم شادی و خوشبختی عین سیل بریزه رو سر مردممون

😅😅😅قربانت ...اره والا پدر من ۸۷سالشه اصلا حس نمیکنه دیگه کارش تمومه انگار مثلا ۵۰ساله هس انقدم ام ...

خداشاهده مادربزرگم از باباتون چندسال بزرگترها ی کم پاهاش درد می‌کنه بعضی وقتا میگه زمونه باهام خوب تا نکرد الان همسن و سالای من مثل آهو راه میرم من باید دست شماها و بگیرم بلند شم  قیافه من و آهو اون لحظه  

[QUOTE=354010143]پستت پر از خستگی و درموندگی بود، مشکل اصلیت چیه ؟؟[/QUOTEباورکن الان خداروشکرزندگی ...

بشین خستگی در کن و حالا ک به آرامش رسیدی ی نفس رااااحت بکش غصه ی گذشته رو ب اندازه ی کافی همون موقع خوردی، دنیا دو روزه واقعااااا ارزش ندارن ب جز لحظه تو گذشته یا آینده زندگی کنیم