2777
2789
یه دوستی دارم بهم میگه میشه اززندگیت یه مستندساخت

اگه عزیزات مثل پدرو مادرو خواهرم برادر حالشون خوبه  و خودت تنت سالمه و ی سقف بالا سرت داری دوستت درمورد ساختن مستند اغراق کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه عزیزات مثل پدرو مادرو خواهرم برادر حالشون خوبه و خودت تنت سالمه و ی سقف بالا سرت داری دوستت درم ...

اره خداروشکرهمرودارم اگه ایناروهم نداشتم که زنده متحرک میشدم خداروصهزارمرتبه شکرکه عزیزانمودارم ولی گذشته بهم سخت گذشت الان که خداروشکرهمه چی خوبه ولی دیگه من روحیم خوب نیس ولی بازم خیلی سعی میکنم وانمودکنم خوبم بعضی وقت ولی یادم میره که وانمدکنم

اره خداروشکرهمرودارم اگه ایناروهم نداشتم که زنده متحرک میشدم خداروصهزارمرتبه شکرکه عزیزانمودارم ولی ...

ببین وقتی اینارو داری ۱۰۰ هیچ از خیلیا جلویی، بقیه ش سختیه مسیرِ، مسیری که من به خاطرش ی قلب نصفه و نیمه برام مونده با کلی خراش روی روح و روانم، زمونه صیقلمون داده ولی خداروشکرررر هنوزم میتونیم بخندیم هنوزم میتونیم موقع دلتنگی به عزیزامون زنگ بزنیم هنوزم میتونیم بدون قرصهای اعصاب بخوابیم خدا خیلی مهربونه برای جبران هر سختی که بهش توکل کردیم هزار برابر خوشی میده منتظر معجزه هاش بمون و با ایمان و باور کامل بهش توکل کن 

نمیدونم چرا از این ماه مهربان هیچوقت خوشم نیومد هییییچوقت دلتنگ نیمکت و مدرسه و اینا نشدم

واقعا؟منکه دلم پرمیکشه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ