2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه باکلاسی میدونن ی بحثِ، اینکه واقعااااا افسردگی زیاد شده بخش مهمترین من تقریبا هرشششب تو نی نی ...

میدونی همش از وضعیت اقتصادی وروابط خانوادگیه بخصوص خانواده ی شوهر وخیلی وقتام خود شوهر باهم نمیسازن اوضاع مالی خوبیم ندارن براهمین ناامید وداغونن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خداشاهده مادربزرگم از باباتون چندسال بزرگترها ی کم پاهاش درد می‌کنه بعضی وقتا میگه زمونه باهام خوب ت ...

دقیقا پدرومادر منم همبنجورن😅😅🤣🤣😂

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اااای خدا خو چندروز صبر میکردی دهه هفتادی میشدیییییی دیگه تو مثل نخودی دوره وسطی بازی کردنامونی هر ...

خوبه تو اینو میگی هفتادیا میگن بزرگی شصتیا میکن کوچیکی😂حالا من خوبم خواهرم ۲۸اسفند ۷۰ مامانم میگه هفت ماهه بدنیا اومد . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

میدونی همش از وضعیت اقتصادی وروابط خانوادگیه بخصوص خانواده ی شوهر وخیلی وقتام خود شوهر باهم نمیسازن ...

اصلا هر لحظه ی بیماری روحی جدید تولید میشه فقطم مخصوص ایران نیست کلا جهان رو ب دیوونگی داره پیش میره  

خوبه تو اینو میگی هفتادیا میگن بزرگی شصتیا میکن کوچیکی😂حالا من خوبم خواهرم ۲۸اسفند ۷۰ مامانم میگه ه ...

ااای خداااا فکر کنم مامانت موقع بارداری زیاد خونه تکونی میکرد، چرا همتون عجله داشتین قبل از عید بیاین بیرون؟ شایدم آجیل و شیرینی دوس داشتین  

دهه ۶۰ و انقراض جدی میفرمایین ؟😅

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
دقیقا منم اینستا ندارم، متوجه منظورشون نشدم ولی چقدر لذت بخش بود ک پاکی دوره ی ما براشون غیر قابل با ...

آره واقعا پاکی اون زمان برای نسل الان غیر قابل فهمه البته الانم آدمهای پاک هست ولی مال ما دها شصتی یه چیز دیگه بود به تکنولوژی آلوده نشده بودیم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
۱۳۶۳ هستمتا دکتری درس خوندم بیکارممادر یه دختر هشت ساله امخانه داری میکنم

منم ارشد دارم بیکارم .مثل تو مادر یه دختر سه ساله ام ...کلا نسل ما تو همه زمینه ها باخت داده ،ما رکورد زدیم