2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تو نی نی سایت کم شدن انگاری

موقع امتحان نهاییا و کنکور متوجه شدم آمار نوجوونا بیشتره انگاری😅

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
خداحفظشون کنه ولی سنشون خیلی بالاست برای دهه ۶۰ ای دهه پنجاه فکر کنم براشون مناسب تر باشه

خب دادشش متولد ۴۴ زنشمتولد ۶۰ هستش اینم ده ۶۰ میخواد که بچه دار بشد

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار

سلام به همه

منم متولد ۶۴ هستم. به قول دوستمون اصلا به سنم توجه ندارم،

تو ۳۲ سالگی ازدواج کردم و برای ارتقاء خودم قید فرزند رو زدم، دانشجوی دکترا هستم، کار ترجمه دانشجوها رو انجام میدم، خودم رو تو محیط دانشگاه نگه میدارم ( رفت و آمد دارم و کارهای سبک میکنم ولی استخدام نیستم)، شلوغ و شیطونم و ورزش پرتحرک انجام میدم، دوچرخه سواری میرم و مهارت آموزی میکنم. الانم دارم درس‌های کلاس امداد رو میخونم که تو مهرماه امتحان دارم، کلاس مربیگری ورزشی میرم و برای خوشحالی خودم همه کار میکنم، شیک و به روز خودم رو نگه میدارم، مثل یه خانم باوقار هستم، ولی…. ولی اگر یه روز واقعا دلم یه چیز عجق ‌‌وجق خواست، خودم رو محدود نمیکنم، میرم مثلا ناخن دراز درست میکنم، با طراحی برجسته و شاد،  مگه من چقدر عمر میکنم، حالا یه ماه هم ناخنام عجق وجق باشه، مهم اینه اون لحظه حالم خوبه، به هیچکس هم جواب پس نمیدم علی‌الخصوص شوهر!

عمرم، شادی ام، روحیه ام، علاقه ام، از همه همه دنیا مهمتره!

الان حال کردم بزنم بیرون، سر ظهره؟ ۸ شبِ؟ هست که هست، به درک!

ماها کار بدی نمیکنیم، حوری بار نیومدیم که زیرآبی بریم، پس هرکار دوست داریم بکنیم. الان یه زن کاندید ریاست جمهوری آمریکا شده، از این ایالت به اون ایالت تنهایی یا با ۴ تا مرد سفر میکنه، فقط متمرکز رو کارش هست نه چیز دیگه!

من خودم رو مقایسه نمیکنما، فقط میگم، اون زنِ، در سن و سال من، چه بسا بزرگ‌تر، ولی در تلاش و پویایی، منم پس همین رویه رو در پیش میگیرم. 

دخترا، شاد باشین شاااااااد، مردم قرص و دوا میخورن که شاد باشن، قدر سلامتیتون رو بدونین!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام به همهمنم متولد ۶۴ هستم. به قول دوستمون اصلا به سنم توجه ندارم،تو ۳۲ سالگی ازدواج کردم و برای ا ...

لذذذذذذذذت بردم از کامنتت ، به دهه شصتی بودنم افتخار کردم، امیدوارم چندسال دیگه ک ب اون نقطه ی امن رسیدی ی بچه هم با همین ویژگیهای خودت به شوهرت و این دنیا هدیه بدی منم الان حس میکنم تا حداقل ۴۰,۴۲ نمیتونم از خودم بگذرم برای مادرشدن، وااای ک چقدرررررر از اینهمه اکتیو بودنت لذت بردم ایکاش نزدیکم بودی قطعا ی تیم قشنگ از دهه شصتیای جفت شیشی راه مینداختیم      

خب دادشش متولد ۴۴ زنشمتولد ۶۰ هستش اینم ده ۶۰ میخواد که بچه دار بشد

اااوه، ایشالا خوشبخت باشن ، بین اقشار پایین جامعه که بنده خدایا زندگی سختی دارن یا خانومهای مطلقه ای که حامی و استقلال مالی ندارن یا کسایی که ظاهرشون زیاد مورد پسند جامعه نیست(ک البته با عمل درست میشن اگه پول باشه)  احتمالا پیدا میشه ولی الان دهه پنجاه هم شرایط باروری دارن خیلیاشون مخصوصا که دراین زمینه خیلی پیشرفت کرده ،درهرصورت براشون آرزوی خوشبختی میکنم

لذذذذذذذذت بردم از کامنتت ، به دهه شصتی بودنم افتخار کردم، امیدوارم چندسال دیگه ک ب اون نقطه ی امن ر ...

آره بخدا!

من شوهرم زیاد سفر میرن و منم بالطبع زیاد تنهام، یه دیسکو تنهایی یا دخترونه راه میندازم، تمام خلاف ما هم چیپس و پفک خوردنِ و برای خودمون لباسای لختی پُختی پوشیدن. یه « رادیو جوان» میکس آهنگ‌های شاد اندی میزاریم و میرقصیم، همه همسن و سال هم، شب هم میمونن دوستان، یه شب شوهراشون تنها میخوابن!

آدمی، آه و دمی، چه میدونم شب تو تخت خودم میخوابم یا نه، پس تا جایی که ممکنه تپه ن، ر..ه باقی نمیزارم!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برم یه جا چایی بخورم با رشته خشکار، مثل زن حامله دلم داره براش غش میره! 

راستی، برای خودم تنهایی کافه هم میرم همونجا هم کتاب میخونم، حمام سنتی و ماساژ هم میرم، رستوران هم میرم، صبحانه هم میرم. همه جا که نباید شوهر باشه، منم تنهایی یا با دوستم بودن رو احتیاج دارم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.