میدونم زیاد تاپیک زدم در مورد خسیسی شوهرم ولی نمیتونم خودمو واس بعضی چیزا قانع کنم اومدم اینجا باهاتون درد دل کنم و اینک اگ کسی عالم هس واقعا و آگاهه خواهرانه بهم راه حل بده.(شوهرم کارمند دادگستری ۲۰ تومن قشنگ میگیره ولی ازم قائم میکنه من خانه دارم پولی ک بانک دارم کمتر از ۱/۳ یک سومش شوهرم پولش گذاشته بقیش مادر پدرم و سودشو هرماه ۳ تومن میاد کارتم و چون دعوا سر پول زیاد داشتیم مادرم بازم هرماه ۲ تومن میده بهم.اینو به شوهرم نگفتم. فک میکنه همون ۳ تومن دارم ماهی.بازم با دعوا شوهرم راضی شد ۱ تومن ماهی بهم بده اونم گفته پول همه چیت با خودت حتی دکتر ماشالا ۴ میگیری هرماه.😏اینم بگم مطمئنم شوهرم هر ماه ۱۰ تومن میزنه کارت دیگش و فقط فریزر پر میکنه یا ماشین عوض میکنه فقط آرزوهای خودش.پسرمم ۳ سالشه.) میخام اینو بگم من راضی شدم ب ماهی ۶ تومن اینک از شوهرم زیاد توقع نداشته باشم (حالا بعضیا میگن ۶ تومن از خداتم باشه ما اونم نداریم ولی من شوهری دارم ک اگ مبل خونم خرابم بشه دیگ نمیخره میگ جهیزیت بد بوده بساز و بسوز چون خسیس. چون شوهری دارم اگ ی وسیله ای تابلویی چیزی برا خونم بخام چرت میدونه و نمیخره میگ مهم تر از اونام هستن.من با پولام قرعه اینا اسم مینویسم تا بلکه چیزایی ک دلم میخاد بخرم.همش احساس میکنم مجردم نه متاهل .)تو این بین تو اطرافیانم یچیزایی میبینم و میشنوم ک آزارم میده میخام ازتون از با تجربه هاتون بپرسم ک آیا خودم اذیت میکنم یا چی؟مثال میزنم دوستم شوهرش کارمند عین شوهر من واس تولدش سوپریزش کرده ایفون ۱۳ براش خریده میگم چجوری خریدین مگه کارمند نیستین میگ اره شوهرم جمع کرده از قبل برام تا سوپریزم کنه یا دختر خالم شوهرش کارگر کارخونس تمام تلاشش میکنه اسنپ میره تا ایفون بخره واس دختر خالم .حالا اینارو نگفتم بگین دهن بینی مقایسه گری من فقط عذاب میکشم از اینک شوهرم شایدم دوسم نداره چون خانوما حسابش دیدم انقد سپرده بلند مدت داره ۸۵ تومن یدونه ۷۰ یدونه ۱۳۰ یدونه تازگیا ماشینم میخاد بفروشه ۴۰۰ تومن میخام بگم پول داره چطور میخاد پلی استیشن بخره وقتی اعتراض میکنم میگ پلی استیشن بازیه واس هر سه تامون انگاری من بچم فقط هدف و آرزوهای خودش برا خودش مهم ان. اصلا تو دلش نمیگ شاید این زن بدبختم بعد ۸ سال زندگی مشترک دلش ی انگشتری بخاد ی چیزی.انگار ن انگار. دیگ ازش متنفرم زندگی بقیه رو میبینم ک چقد خوشحالی زنشون براشون مهم اینم زندگی من.😔خاهش میکنم بگین چ کنم آیا انتظاری ازش نداشته باشم؟؟؟آیا فک کنم تنهام و ازش اون ۱ تومنم نگیرم؟؟؟ چون دیگ دلم نمیخاد ازش چیزی بخام.افسرده شدم.😔کیا درکم میکنن.دیگ از خودم بدم میاد ازش درخواستی کنم ک جواب نهههه بشنوم😔انگار من فقط برده آشپزخونه و چیزای دیگشم.۱ تومن حقمه؟؟؟ بخدا ی پرستار واس بچش بگیره یک تومن نمیگیره یا کلفت واس خونش چی بگم.
زیاد بود حال نداشتم بخونم ...........ولی درکت میکنم خسیس خیلی بده خودمم اندکی تجربشو داشتم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
اگر خرج پسرتم نمیکنه دیگه پسرت پدرشو واسه چی میخواد؟پدر باید پشت بچش باشه از هر لحاظ نیازاشو برطرف کنه نه اینکه فقط حسرت بندازه تو دله اون بچه.مهریتو اگر میتونی بزار اجرا
من خوندم.اخلاقش اینجوریه. به این فکر کن هیچکس بدون ایراد نیست ایشون هم اکر این عیب رو داره شاید خوب ...
میترسم تنهایی برم مشاور خیلی خوشم میاد برم و راه حل بهم بده چون بخاطر پسرم من باهاش قرار زندگی کنم😔میخام بهم بگ چیکار کنم ک کمتر عذاب بکشم مادرم بهم میگ ولش کن فک کن شوهرت مثل فلج ها پا نداره اونوقت ازش انتظار نداری پاشه راه بره😔میترسم برم مشاور چیکار کنم؟