2777
2789
عنوان

زندگی با شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 55 پست
کآش سرطان بگیرم برم از این دنیای لعنتی.ک فقط چشم و هم چشمی و ایفون و طلاس.اگ نداشته باشی فک میکنن بد ...

عزیزم نگو ایشالا سالم باشی سایت بالای سر بچت باشه،این آیفون چیه همه می‌خوان ،عزیزم چشمتو ببند فک کن مریضی دور از جونت ببین زندگی چقدر مهم میشه ،بچت مادر بالای سرش هست ،اینا نعمته .چشم رو نعمت خدا بستی و چی مینویسی؟؟گور بابای طلا و آیفون ،منم ندارم آیفون ،نمیخرم ،بخدا پولشو دارم نمی‌خرم ،تلفن وسیله ارتباط که همین ،اما طلا دارم ،اما نداشته باشم مگه چی میشه،تو ک پول میگیری از پدرتون ،من کامل درکت میکنم نگی پس شوهرم چی؟حق با شماست اما عذاب دادن خودت برای چیه؟؟

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اگر خرج پسرتم نمیکنه دیگه پسرت پدرشو واسه چی میخواد؟پدر باید پشت بچش باشه از هر لحاظ نیازاشو برطرف ک ...

ن سر لج میوفته خودشم کارمند دادگستری داغ پسرمو ب دلم میذاره .ولی اینو بگم پسرشو دوس داره کم و بیش براش خرج میکنه ولی مثل من چیزای گرون نه نمیخره مثلا تولدش بشه براش طلا نمیخره عمرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن سر لج میوفته خودشم کارمند دادگستری داغ پسرمو ب دلم میذاره .ولی اینو بگم پسرشو دوس داره کم و بیش بر ...

چی بگم والا.چرا بچه آوردی وقتی میدونستی خرج نمیده

قوی تر از دیروز💙🦋
عزیزم نگو ایشالا سالم باشی سایت بالای سر بچت باشه،این آیفون چیه همه می‌خوان ،عزیزم چشمتو ببند فک کن ...

خیلی عذاب میکشم ک اینارو نوشتم😔دختر خاله هام ززنگ میزنن اره اون یکی دختر خاله شوهرش سومریزش کرده ایفون ۱۵ خریده دوستم یجور دیگ موندم تو کار خدا میگم ای خدا پس شوهر من چرا نمیخره بخدا راس میگی گوشی وسیله ارتباط ولی الان دهه ۵۰ یا ۶۰ نیس الان زمونه خیلی بد شده هرکی ایفون داره بهش نگا میکنن نداشته باشه سلامشم نمیدن میدونم درک میکنی یا نه من با نگاه ب دور و اطرافم و مقایسه زندگیم با اونا افسرده شدم نمیدونم چکار کنم

۳ تومن پدرت بهت میده؟ یه تومن شوهرت ؟برات لباس اینا هم میخره؟

۳ تومن سود بانکیم ک بیشتر از دو سوم بازم مادرم جور کرده ۲ تومن باز مادرم ۱ تومن شوهرم میخام نگیرم اون یک تومنم چون ارزشم ۱ تومن نیس 

میفهممتو خانواده خودشون این چیزا نبوده فکر میکنه زندگی فقط پر کردن شکمهشوهرت بلوغ عقلی هم ندارهنمیشه ...

واااای چی میگی خیلی پررووعه اصلا نمیاد ک تو عملم باشه بهم میگ ازم انتظارات بالا نداشته باش من کارمندم.کارمندی ک هر ماه ۱۰ تومن میزنه کارت دیگ و میگ ۱۰ تومن ریختن. امشب بهش گفتم خر نیستم ولی اصلا برااااش مهم نیس اگ از پول حرف بزنی بد ذات ترین زن دنیایی تو چشمش

۳ تومن سود بانکیم ک بیشتر از دو سوم بازم مادرم جور کرده ۲ تومن باز مادرم ۱ تومن شوهرم میخام نگیرم او ...

اگه عوض نشه چه تصمیمی داری؟ادم خسیس عوض نمیشه اینجوری که شما میگی فقط پی آرزوهای خودشه میتونی جدابشی ؟ بچتون رو به شمانده چی ؟یاتااخر می‌خوایی بسوزی وبسازی؟ 

خیلی عذاب میکشم ک اینارو نوشتم😔دختر خاله هام ززنگ میزنن اره اون یکی دختر خاله شوهرش سومریزش کرده ای ...

عزیزدلم ،بخدا سوار بی ام و میشم اما آیفون ندارم🫠فقط نوشتم که بدونی آیفون اصلا مهم نیست،خودتو مقایسه نکن ،بخدا با کسی حرف میزنم دهنمو باز نمیکنم شوهرم اینو خریده اونو خریده ،حتی ب خواهرم ،میگم زشت میشه بگم ،هر کی میگه هم میخواد خودشو خالی کنه،سورپرایز چی؟خودشو میگن و میخرم میشه سورپرایز آخه خواهر من؟زندگیتو بکن ،لذت ببر از دیدن قد کشیدن پسرت ،دنیا قشنگه عزیزم زندگی کن ،ول کن این حرفارو،مردم خودشونو خسته از این حرفان اما ول نمیکنن.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خیلی درگیر مقایسه شدی

تا حالا نشده ی طلایی تو دست از خودت پایین تر و فقیر تر ببینیی؟؟؟؟؟یا گوشی بالاتر از خودت ثروتمند تر باشن فک میکنی میگی پول دارن ولی اگ از تو پایین تر باشن تعجبت زیاد میشه منم فقط تعجبم زیاد میشه اولش بعدش دلم میخاد ولی دیگ نمیشه حسرت ب دل میمونم