2777
2789
عنوان

زندگی با شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم ،بخدا سوار بی ام و میشم اما آیفون ندارم🫠فقط نوشتم که بدونی آیفون اصلا مهم نیست،خودتو مقایسه ...

اره والا زمونه بدی شده خیلی مردم عقده ای شدن.دختر خالم میگف کارت شوهرم دست منه حساب کتاب زندگی با منه بعدش تولدش گفته به همه شوهرم سوپریزم کرده آقا شوهره چطور پول برداشته خریده ک تو که رئیس پولایی نفهمیدی پول برداشت شده؟؟؟؟خودمم میفهمم ولی میگم چطور شوهراشون اینارو دوس دارن چطور ب حرف اینان؟؟

اره والا زمونه بدی شده خیلی مردم عقده ای شدن.دختر خالم میگف کارت شوهرم دست منه حساب کتاب زندگی با من ...

دیگه الان کلا مردها یکم به راه شدن عزیزم ،مدل شوهرت خسیسه ،یعنی پول جمع می‌کنه ،خدای نکرده کار بد نمیکنه،عزیزم بیست تومن پولی نیس،بخواد خساست نکنه هیچی برای نمیمونه،خداروشکر کن مشغول پول جمع کردنه،اونم برای شما و بچست دیگه.تنش سالم باشه ،فکر و خیال نکن زندگی کن 💚

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

کلی توضیح دادییکم از خوبی های شوهرت بگواینکه چی میخره خودت با اون ۶تومن چی میخری

تنها بدی ک داره ک مت ازش بیزارم این خساسته پنهون کاری مالیه.هدیه خوب و با ارزش نخریدن. همش میگ کارمندم تو با کارمند ازدواج کردی.بخدا مردم بیشترشون با کارمند ازدواج میکنن ولی میرن ی سفر هایی ی غذاهایی بیا و ببین شوهر من علاوه بر خسیسی دوس داره جمع کنه احساس میکنم پول بهش قدرت زیادی میده .اصلا برام ارزش قائل نیس ایران خوردو ب نام من ماشین ثبت نام کرد چون پلاک فعال نداشتم پولشو ریخت یک ماه دیگ میاد حالا میخاد تا اون نیومده این ماشینی بفروشه میگم نفروش دو تا باشه منم برونم فردا این مهد میره من ببرمش میگ نه خرج دو تا رو نمیتونم بدم تازشم مهد چرا بره همون میمونه ۶ سالگی میره آمادگی.این حرفارو بهم میگ کلا ناامیدم میکنه.تو دلم میگم خدایا حالا مدرسه پسرم چی میشه آیا غیر انتفاعی ثبت نامش میکنه یا دولتی بخاطر پولش کلا گیج و منگم. پول خودمم بیشتر میره واس خرج وسیله برا خونه یا مثلا مهمون میاد این شیرینی نمیخره من خجالت میکشم خودم میخرم و پولمو نمیده میگ نمیخریدی کلا مشکلاتمون پوله

هرکی یه مشکلی داره 

آواز دهل از دور خوشه 

شاید فامیلاتون نمیان همه چیز رو بگن 

شوهر من از اوناییه که من الان بگم شیرمرغ و جون آدمیزاد میخوام میگه باشه بریم بگیریم 

دیگه نمیگه با کدوم پول😐 

تو بازار خدا نکنه من طرف یه جنسی برم عین بچه ها دنبالم میدوعه میگه بخریم دیگه نمیگه با کدوم پول 

جدیداً هم لج کرده میگه بریم آیفون 13 برات بخریم 

میگم آخه مسلمون با کدوم پول 

میگه دوستمه قسطی میده 

میگم خب کو پول که قسط بدیم ما به نون شب محتاجیم مگه واجبه من آیفون دستم بگیرم اصلاً چه نیازی به آیفون دارم😑😑

یه بار بهش گفتم این چه زندگیه که تو داری میسازی برای من چرا به آیندمون فکر نمیکنی میدونی چی گفت؟! گفت شاید فردا زنده نباشم و بمیرم پس تا قرون آخر پولمو خرج کنم امروز 

گفتمش خب اگه فردا زنده بودی چی؟! اصلاً تو فردا بمیری من بچه که نمیمیریم ما چیکار کنیم 

گفت خدا بزرگه کی فردا رو دیده😒

بخدا من از دستش عاصی شدم از این رفتاراش دلم میخواد خودمو خفه کنم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دیگه الان کلا مردها یکم به راه شدن عزیزم ،مدل شوهرت خسیسه ،یعنی پول جمع می‌کنه ،خدای نکرده کار بد نم ...

کار بد نه با بقیش میسازم ولی این خسیسی چند جا برام مشکل اینجاد میکنه.مثلا خانوادش یا خانوادم زنگ میزنن میام من خیلی مهمون نوازم دوس دارم شیرینی شکلات چند جور میوه حتما باشه ولی ایشون فقط ب میوه اکتفا میکنن چون تو خانوادش اینجوریه مثلا مادرش سالی ۳ بار دعوتمون میکنه فقط ی نوع میوه میذاره.منم میخرم پولمو نمیده.یا مثلا تو فامیل خودم دختر خاله هام اینا ماشین  میخرن یا زیارت میرن میگ پولشو تو بده.همیشه دعواس سر اونا.یا مثلا با پولش نمیتونم اون شامپویی رو بخرم ک دلم میخاد .و خیلی چیزا.و ی اخلاقشم اینه دوس داره زن عذاب بکشه تو زندگی فک میکنه اگ من تو رفاه باشم دیگ دوسش نخواهم داشت مثلا ماشین مجبور شد ب نامم بزنه ماشین جدیدو این ماشین قدیمی میفروشه ک مبادا من برونم و هی ازش ماشین نخام.الکی میگ نمیرسونم خرجش نمیدونم والا

هرکی یه مشکلی داره آواز دهل از دور خوشه شاید فامیلاتون نمیان همه چیز رو بگن شوهر من از اوناییه که من ...

هر کی یجوری عذاب میکشه یکی افراط یکی تفریط😊ولی کلی خوش ب حالت خیلی دوس دارم یبار احساستو شریک شم 

تنها بدی ک داره ک مت ازش بیزارم این خساسته پنهون کاری مالیه.هدیه خوب و با ارزش نخریدن. همش میگ کارمن ...

ببین عزیزم ۲۰تومن تو این دوره زمونه واقعا کمه 

شوهرت خسیس نیست به اندازه داره خرج می‌کنه پس انداز کنه برای آینده 

به نظرم تو خیلی داری ظاهر زندگیه بقیه رو با باطنه زندگیه خودت مقایسه میکنی

می‌دونستی خیلیا هم هستن که حسرت زندگیه تو رو میخورن؟

خیلی از شوهرها هیچی به زنشون نمی‌دن نه خرجی میدن سالی یه بار شاید برای زنشون لباس بخرن

ولی شوهرت می‌دونه تو ۳تومن میگیری ازت نمیگیره که هیچ ۱ تومنم بهت میده ،این واقعا خیلی خوبه .

و چون می‌دونه تو خرجی داری خیالش راحته دیگه 

فکرشو می‌ذاره برای پس انداز که یه ماشین بهتر ایشالله یه خونه بهتر براتون فراهم کنه

پسرتم غیر انتفاعی نخوندم نخوند ،خیلی از بچه ها مدرسه دولتی میرن من خودم دولتی رفتم و درسمم خوب بود 

حالا برای کنکورش مدرسه خوب ثبت نامش میکنی 

از الان زندگی رو برای خودت شوهرت زهر نکن

قدر زندگیتو بدون 

این خانومایی هم که میان از چیزایی ک میخرن جاهایی ک میرن

به نظرم عقده ای و ندیده ان لزومی نداره برای بقیه پز بدن ک 😑

والا همینا تو خرج کرایه خونه و بدهی و وام اینا موندن

فقط دارن ظاهرو حفظ میکنن در باطن هیچی ندارن

ببین عزیزم ۲۰تومن تو این دوره زمونه واقعا کمه شوهرت خسیس نیست به اندازه داره خرج می‌کنه پس انداز کنه ...

من قبول دارم حرفتو ولی اگ پسرم دولتی بخونه نباید دیگ با فامیل هام رابطه داشته باشم چون همش میخان پز بچه خودشون بدن تیک بندازن.و مامانم بیشتر از من سکته میکنه.اللن مامانم میگ نذار ماشین از دستت دربیاره ۲۰۷ قرار ماه دیگ بیاد این ماشینمون میفروشه مامانم میگ نقشس ک اینم بفروشه اونم بفروشه ی ماشین دیگ بخره ک از نام تو دربیاره خر نشو و رضایت نده دیگ خسته شدم همش تو زندگی ب برد و باخت نگا میکنم خسته شدم از حرفا بحثا.ولی خیلی هم دلم میخاس شوهرم ی کادو انگشتری چیزی برام بخره یبار فقط یبار احساس میکنم ارزشم خیلی کمه😔

حالا واقعا مجبوری چند جور میوه و شکلات بخری؟😶مهمون که برای شکمش نمیاد، به خاطر تو میاد روی خوش تو برای مهمون کافیه 

پولاتو برای خودت خرج کن

اگه بشه پس انداز کنی میتونی آیفون بخری بعد چند ماه

عزیزم چه خوبی هایی داره مثلا؟ ارزش داره این اخلاقش نادیده بگیری؟ یه تومن کمه خدایی

مثلا با چیزای کوچیک خوشحالم میکنه مثلا میره فروشگاه پفک می‌خره میگ برا عشقم خریدم دوس داره.مثلا با مامان بابام رفتیم هتل دادگستری مشهد و نمیگ حالا ک با مادر پدرت رفتیم ببارم با مادرم بریم .اهل دخالت دادن مادرش نیس.

حالا واقعا مجبوری چند جور میوه و شکلات بخری؟😶مهمون که برای شکمش نمیاد، به خاطر تو میاد روی خوش تو ب ...

ماهی ۵ تومن میاد دستم ک اگ واس خودم هیچی خرج نکنم بازم نمیتونم بخرمش.ولی دوس دارم تا تولدم انگشتر کارتیه بخرم واس خودم عاشقشم😍ب این بگم نمیخره

من قبول دارم حرفتو ولی اگ پسرم دولتی بخونه نباید دیگ با فامیل هام رابطه داشته باشم چون همش میخان پز ...

نمی‌دونم والا 

منم تو رفیقام همین مشکل رو دارم اونا همه آیفون دارن و عمل کردن 

ولی خب میدونی من زیاد سخت نمی‌گیرم سعی میکنم از زندگی لذت ببرم. از بودن در کنار خانوادم و سلامتیم خداروشکر میکنم

بقیه چیزا هم جور میشه انشالله 

انقدر به فکر این چیزا نباش میگن دنبال هر چی بری 

ازت فرار می‌کنه

به چیزای خوب فکر کن انرژی مثبت داشته باش 

باور کن جواب میده یهو میبینی شوهرت شده همون آدمی ک میخوای برات کادو میخره یا هر چیز دیگه