2777
2789

دکتر و ماما و پرستار

البته آدم خوب و وجدان هم هست ولی من توی دوران بارداریم عجیب خوردم به پست ماماهایی ک ذره ای درک و شعور از حال مریض ندارن ، دکتر های پولکی و نادون و پرستار های عصبی

قشنگ میشه فهمید سلامت آدما شده بازیچه ی پول

خیلی جاها فهمیدم مشکل اصلی پوله

خیلی وحشتناک بود تجربه بیمارستان و ماما و دکتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اونا هر روز می بینن براشون عادیه برای ما تازگی داره عجیبه

ببین اگر ظرفیت این شغل رو نداشتن غلط اضافه کردن اومدن توی این رشته ها

من توی حساس ترین شرایط زندگی م باهام بدترین رفتار شد و با بقیه مامانهام همینطور

چرا ؟؟؟ چون اون ماما و دکتر دیگه خسته بود عصاب نداشت و اصلا حالیش نبود تو داری چه اضطرابی رو تحمل میکنی

بحث سلامت و مرگ و زندگی آدما ک باشه بنظرم همه چیز پول نیست!!!

خیر اون دکترم نمیتونه غصه همه رو بخوره. خودشو خانوادشو میذاره اولویت. همونطور که تولید کننده مثلا لبنیاتم دلش نمیسوزه اگه خانواده ای نتونه بخره. میگه جهنم نخوره از کمبود کلسیم بمیره. همونطور که تولید کننده دارو و وارد کنندش میگن به درک پول ندارن دارو نخرن بمیرن

تورم همه رو آتیش زده بی وجدان کرده

کاسب دبیربقال رانندههمههههه. مملکتی با این همه تورم چه توقعی داری. چی سر جاشه. چه امنیتی هست چه پشتو ...

توقع دارم

چون شغل کسایی که با جون مردم درارتباطه خیلی فرق داره با کاسب و دبیر و بقال و راننده

ببین اگر ظرفیت این شغل رو نداشتن غلط اضافه کردن اومدن توی این رشته ها من توی حساس ترین شرایط زندگی م ...

اونم میگه به درک من همینم که هستم نیا پیشم. ببینید دید خودخواهانه رو همه دارن شما فکر خودتی به عنوان مراجعه کننده اونم فکر خودشه به عنوان ماما یا هرچی