2777
2789
عنوان

🔔🔔🔔تاپیک لاغری mona🔔🔔🔔

5798 بازدید | 46 پست

سلام دوستای عزیزم خودم چون مدتیه باشگاه نمیرم.و کلافعالیتم کم شده و اینکه کمی هم شکمو شدم(بودم.هستم.خواهم بود😂😂😂)😑😂حس میکنم چندکیلو چاق شدم...و جرات وزن کردن هم ندارم .اما لباسام کمی برام تنگ شدن😱😐

تصمیم به رژیم و ورزش سخت گرفتم شماهم میتونین رژیم و ورزش خودتون و داشته باشین .نوع رژیم و ورزش اختیاری

فقط اینکه بیاین گزارش بدین از چیزایی که خوردین و نخوردین😁 همین طور ورزش...

چت بجز این دو مورد نداشته باشیم 

تلگ رامم نمیریم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مانکنا😍

من چندماهه تو رژیمم

صبحانه: چای با خرما

میان وعده: دوتا میوه

ناهار:سالاد میخورم 

میان وعده: چای با ساقه طلایی یا خرما و یه میوه

شام: وعده غذایی روز که تا قبل ۸ خورده میشه و کم میخورم

و چای سبز با خرما

و قبل خواب میوه

من هرروز چون شوهرم غروب میاد خونه فقط یه وعده غذا درست میکنم براهمین اون یه وعده ام شاممون میشه و منم یکم میخورم😊

*باشگاه بدنسازیم دو سه ماهی هست میرم

با سلام با نخوردن شما چربی سوزی نمیکنی بلکه ماهیچه از دست میدی و به محض اینکه رژیم رو کنار بزارین وزن دوباره برمیگرده شما با دریافت کالری مناسب اماااا در کنارش حتما باید ورزش داشته باشی که بتونی چربی سوزی کنی.

با سلام با نخوردن شما چربی سوزی نمیکنی بلکه ماهیچه از دست میدی و به محض اینکه رژیم رو کنار بزارین وز ...

آره مربی ها هم میگن بخورین اما اصولی

ولی خب من بااین رژیمم خیلی خوب کردم کردم کنار رژیمم ویتامین و آهن هم میخورم که بدنم دچار کمبودی نشه

و از همه بهتر اینکه خداروشکر جواب گرفتم براهمین همچنان راسخم که این رژیمو ادامه بدم باشد که به وزن هدفم برسم😃

آره مربی ها هم میگن بخورین اما اصولی ولی خب من بااین رژیمم خیلی خوب کردم کردم کنار رژیمم ویتامین و ...

چقد كم كردي عزيزم؟

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

قهوه سبز بعد از هر وعده غذا و در کنارش کنترل کالری دریافتی از همه گروه مواد غذایی استفاده میشه 

مخصوصا روی شکم تاثیر داره 

همراه مصرف میان وعده 

بدون ورزش 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سلام من امروز بیست دقیقه پیاده روی کردم و رفتم کارت باشگاه مو شارژکردم از ساعت سه انشالا برم ایروبیک رو و فعلا فقط ایروبیک میرم .قبلا ایروبیک و بدنسازی و هوازی باهم میرفتم

دیروز خیلی پرخوری کردم امروز فقط میخوام اب بخورم

خوب برم به کارای خونه برسم 

(سعی میکنم با جنب و جوش انجام بدم کارای خونه رو)

سلام ب همگی من صبح کره و عسل و نون لواش خوردم برای صبحانه.

میان وعده یه قهوه خوردم.

الان یه دونه نارنگی خوردم.

ناهارم نمیخورم.

غروب 6-7شام میخورم اونم کم.

بعد چای سبز میخورم.شب موقع خواب یه لیوان شیر کم چرب

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
سلام من امروز بیست دقیقه پیاده روی کردم و رفتم کارت باشگاه مو شارژکردم از ساعت سه انشالا برم ایروبیک ...

هنگام کار منزل موزیک شاد بزار عالیه و سعی کن هنگام کار شکمتو داخل نگه داری کمکم عادت میشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
هنگام کار منزل موزیک شاد بزار عالیه و سعی کن هنگام کار شکمتو داخل نگه داری کمکم عادت میشه  

عزیزم من کلا شکم ندارم و از پایین تنه چاق میشم

اما همین کارو میکنم همیشه😊

منظورم اینه که اهنگ میزارم