2777
2789
عنوان

🔔🔔🔔تاپیک لاغری mona🔔🔔🔔

| مشاهده متن کامل بحث + 5825 بازدید | 46 پست
من یهو بدنم شروع کرد به لرزیدن و حالم بد شد و بی حال یک ساله تا رژیم میگیرم این حالتا میان سراغم!😐 ...

بدنت ضعیف شده مونا جون.انرژی بدنت ازبین رفته.خیلی خطرناکه گلم یه وقت دیدی ب شدت قندت افتاد.

من میگرن دارم یکم گرسنگی بکشم همین حالتا میاد سراغم و سردرد خیییلی بدی میگیرم جوری ک باید یه قابلمه غذا بخورم و دوسه تا آمپول بزنم تا یکم حالم خوب بشه

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

سلام عزیزم منم شدیدا تمایل به کاهش وزن دارم کالری دریافتیم بالا رفته و مناسفانه کنترل اشتهام سخت شدیدا شدیدا تمایل به شیرینی و کربو دارم اختلال خواب هم پیدا کردم متاسفانه که به زیاد خوریم دامن میزنه امروز صبحانه یک تخم مرغ خوردم به همراه یک کف دست نون سنگک بد کلی کار داشتم  تا ساعتا۴ عصر که فرصت کردن نهار بخورم یک و نیم کفگیر برنج نصف سینه مرغ حدفاصل صبخانه و نهار ه تا چایی با شکلات کاکائویی خوردم و یک لیمو شیرین میخوام پنج کیلو کم کنم اگه میتونید کمک کنید😁😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امروز نتونستم ورزش کنم هم وقتش پیدا نشد هم پادرد شدید داشتم

بعدش غذامم، صبحونه 298

ناهار 450

شام 60

اونوقت میان وعده، 475  

چون داشتم درس میخوندم هی بادوم و گردو خوردم بعد حساب کردم دیدم 200 بادوم شده 200 گردو  

بعدشم هی راه که میرم شکممو می بینم حالم از خودم به هم می خوره. مرده شور برده. چیکارش کنم اخه. 

بدنت ضعیف شده مونا جون.انرژی بدنت ازبین رفته.خیلی خطرناکه گلم یه وقت دیدی ب شدت قندت افتاد. من میگر ...

اره بدنم کشش نداره ولی خوب میبینم که چاق شدم و باید یجوری وزن کم کنم

پسرم سرما خورده بردم دکتر گفت گلوش چرک کرده.پلو و جوجه بدون روغن پختم خیلی وسوسه شدم بشینم کلی برنج و جوجه بخورم.ولی فقط سه تیکه سینه کوچیک خوردم و  الانم در حال غشم

شیر و خرمام تموم شده شوهرم فرستادم بیاره

خیلی ضعف دارم

یکم شیر و خرما بخورم

من امروز نتونستم ورزش کنم هم وقتش پیدا نشد هم پادرد شدید داشتم بعدش غذامم، صبحونه 298 ناهار 450 ش ...

دلم آجیل خواست امروز به زور خودمو نگه داشتم که نخرم😢

چقد سختههههه رژیم برام

اصلا اراده قبلا رو ندارم😑

البته بدنمم دیگه کشش نداره

روز اول رژیم

۷ صبح بیدار شدم دولیوان اب جوشیده شده ولرم با دوقاشق ابلیمو خوردم

نیم ساعت تردمیل زدم و ۲۰ مین حلقه

بعد یه لیوان شیر کم چرب با یدونه خرما خوردم

برا ناهار اندازه کف دست جوجه و کمی سالاد کاهو 

از ۴ تا ۵.۳۰ ورزش کردم

ساعت ۷ عصرم یه بشقاب میوه خوردم یه ساعت پیش نصف لیوان شیر و یدونه خرما مسواکم ام زدم که بخوابم🙂

💕
تو خیلی وزنت خوبه تا میتونی بخور😂

مونا جان در عدد خوبه اما کاملا چربی تو پهلو و ران حس میکنم 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

سلام منم از چندین ماهه رژیمم ۱۶ کیلو کم کردم . دوماهه نمیدونم چ مرگم شده ارادمو به شدت ازدست دادم همش دلم میخاد بخورم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم. نمیدونم چیکار کنم دارم گند میزنم به این ۱۶ کیلو ک کم کرده بودم

از ران نگو که دلم خونه😐

لعنتی خیلی سخت اب میشه و فرم میگیره