2777
2789
عنوان

🔔🔔🔔تاپیک لاغری mona🔔🔔🔔

| مشاهده متن کامل بحث + 5825 بازدید | 46 پست

بچه ها من تو سه ماه تقریبا از ۸۸ به ۶۵ رسیدم .به کمک مربیم که ازش برنامه رژیمی گرفتم و در کنارش کمی ورزش (ورزش هارو تو باشگاه با خودشون انجام میدادم جداگانخ) .خیلی مدیون مربیمم .

من به همه معرفیش میکنم هم چون خیلی مدیون مربیمم هم دوسدارم هم هرکی تپلی زودتر نجات پیدا کنه و البته اینم بگم ایشون قبلا فقط تو باشگاه کار میکردن و تازه کار آنلاین رو شروع کردن نزدیک ۳ ماهه بخاطر یسری مشکلات مالی که براشون پیش اومد و اتفاقاتی که براش افتاد مجبور شد بیشتر کار کنه ..دوستان کارشون عالیه من تا حالا خیلی واسش تاپیک و اینا زدم  ولی از مشکلش حرفی نزدم ولی راستش الان مشکلاتش خیلی بیشتر شده و با تمام وجود داره تلاش میکنه که زندگیشو بسازه نمونه یه زن قدرتمند و کامل شب و روزش یکی شده ولی متاسفانه بار یه زندگی رو دوششه و داره با آبرو کار میکنه .ازتون میخوام اگر نیاز به کاهش وزن داشتین خودتون یا دوستاتون با ایشونم صحبت کنین و اگر دوست داشتین از ایشون برنامه بگیرین کارش واقعا خوبه و خیلی زحمت میکشه ....قصد من حمایت از زن قویه  .امیدوارم تو این کار خیر همراهیم کنین ...این آیدی تل گرام و اینستاگرامشونه ؛...  @ tanasobx

فقط از اینکه راجب مشکلش گفتم چیزی نگین ممنونم ...

بچه ها اینم بگم واقعا الکی کار نمیکنه و خودتون بعد استفاده از برنامه هاش نتیجشو میبینین....

هزینه برنامه هاشونم نسبت به خیلی راه ها مناسب تره و رژیمشون اصولیه ..حالا اگر دوسداشتین معرفیشون کنین و تو خیرش شریک بشین ...مرسی دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.