matin____matin مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4701 عنوان حس میکنم بدنم دیگه نمیکشه برم سر کار 1893 بازدید | 131 پست یه هفتس استعفا دادم.و با خودم میگم کارمندی چیه اخه.کار فقط و فقط دلالی. 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 1403/06/17 | 23:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
matin____matin مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4701 کلا مخالف کاره فیزیکیم 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24367 نرو بخواب اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7296 من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم بتونم یک تایم برم سرکار خیلی سختمه خستم عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12214 دلالی پولش زیاده؟ حلاله اصن؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
kaktoos1379 عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 4419 این چه حرفیه میزنی دلالی شغل کاذبی هست وجهه خوبیم ندارم در ضمن اصلا مفید نیس
matin____matin مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4701 نرو بخواب با ماهی ۱۸ تومن قسط چه کنم 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《
ارزینه عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 10245 من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم ... شغلت چی واقعا خیلی کم میدن
matin____matin مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4701 من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم ... به خودت ظلم نکن.بعدا باید بری خرج دکتر کنی ها. 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24367 با ماهی ۱۸ تومن قسط چه کنم برو زندون بخواب اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
ukta عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 4545 من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم ... چ کاری ک دوشیفت اش میشه ۶ تومن الان ۹ میلیون حقوق ک دوشیفتش اش میشه ۱۸ تومن اخه توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره
matin____matin مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4701 کارمند دولت یا بخش خصوصی ؟ بانک خصوصی 》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7296 شغلت چی واقعا خیلی کم میدن فروشنده لباس دوتایم ۶ تومن مجبوری دیگه خواهر تهران نیستم ک حقوق بالا بیام کار کنم بگیرم اهوازم هرجام رفتن همین بود مسیرا دور تا ۱ شب نگه میدارن من نمیتونم تا۱ شب دیگه واقعا نمیشه عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24367 من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم ... ماشالا با این جثه ریزت چقدر فعالی اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.