2777
2789
عنوان

حس میکنم بدنم دیگه نمیکشه برم سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 131 پست
به خودت ظلم نکن.بعدا باید بری خرج دکتر کنی ها.

میشه خواهر خرجم باید بدم دیگه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کاری ک دوشیفت اش میشه ۶ تومن الان ۹ میلیون حقوق ک دوشیفتش اش میشه ۱۸ تومن اخه

فروشنده لباسم من اهوازم عربا نمیدن اینقدر همین ۶ تومنم بزور میدن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
این چه حرفیه میزنی دلالی شغل کاذبی هست وجهه خوبیم ندارم در ضمن اصلا مفید نیس

کمر من داغون شده.کسی هست الان بیاد بفکر من باشه.شعار نده خواهره گرامی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

اره حلاله بشرطی که کلاه نذاری سره کسی

به نظرم کار تو بانکم واقعا خوبه عالیه خسته نباشی ولی خب امیدوارم از دست ندی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ماشالا با این جثه ریزت چقدر فعالی

دیگه باید کار کنیم من بیمه پرداخت میکنم سعی میکنم ماهی ۴ تومن ازحقوقم جمع کنم بزور باسرویس میرم میام خریدامو میکنم ناهار شامم میزارم کمک مادرم میکنم 

دیگه باید کار کنیم من بیمه پرداخت میکنم سعی میکنم ماهی ۴ تومن ازحقوقم جمع کنم بزور باسرویس میرم میام ...

ماشالا خدا حفظت کنه 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

الهی سخت واقعا

دیگه سرکله زدن باعرب جماعت همین خواهر 

به نظرم کار تو بانکم واقعا خوبه عالیه خسته نباشی ولی خب امیدوارم از دست ندی

تموم شد .استعفا دادم.کارمندی بانک این طوریه که تومون خودمون رو کشته ،بیرونمون بقیه رو

ماشالا خدا حفظت کنه

قربونت عزیزم خیلی کارا میکنم البته نصفش گفتم 

تموم شد .استعفا دادم.کارمندی بانک این طوریه که تومون خودمون رو کشته ،بیرونمون بقیه رو

😂عه

چی بگم والا اره از بیرون خیلی شغل خوبیه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دیگه باید کار کنیم من بیمه پرداخت میکنم سعی میکنم ماهی ۴ تومن ازحقوقم جمع کنم بزور باسرویس میرم میام ...

خیلی با غیرتی آفرین.ولی ببین برا پول در آوردن سعی کن از مغزت کار بکشی نه بدنت