2777
2789
عنوان

حس میکنم بدنم دیگه نمیکشه برم سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 131 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی با غیرتی آفرین.ولی ببین برا پول در آوردن سعی کن از مغزت کار بکشی نه بدنت

من ازهردو کار میکشم متاسفانه تایم تعطیلی کلاس خصوصی ریاضی میگیرم هرجلسه ۲۰۰ تومن درس میدم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خب شما که تصمیمت رو گرفتی و استعفا هم دادی 

شرایط آدما فرق داره یوقتی ادم فقط خودشه.. مجرده..  کمک خرج داره..  خانواد ساپورت مالی میکننش و... اما یه نفرم هست خرج بچه داره کرایه و... نمیتونه ریسک کنه و کارش رو رها کنه 

باید ببینی از زندگی چی میخوای‌‌.

من معلمی میخواستم نشد..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خب شما که تصمیمت رو گرفتی و استعفا هم دادی شرایط آدما فرق داره یوقتی ادم فقط خودشه.. مجرده.. کمک خر ...

حرفات درسته.من چون مجردم استعفا دادم.ساپورتم نمیشم از طرف خانواده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

رازت چیه من اصلا جون ندارم واسه زندگی 😅

من قبلش فکرام میکنم تجربه هام کسب میکنم اصلا نمیتونستم سرکار میرم اشپزی کنم نشستم خنگ بازیم جمع کردم تبدیل شد ب نتیجه خوب گفتم من خنگ چرا کارمو انجام نمیدم روز جمعه پیاز داغ اماده میکنم لپه میپزم فریز میکنم میوه هامک هرچی هست میشورم میزارم یخچال کاهومم میشورم لباسامو روزا جمعه میشورم هروقت حموم میرم میبینم لباسم کم سریع بادست میشورم شبا ک میخوام بخوابم ظرفمو میشورم ک صبح دیرتر پاشم هرکاری بگی تواین نی نی سایت یاد گرفتم انجام دادم مدیریت مالی یعنی من مغزی جسمی کار میکنم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من قبلش فکرام میکنم تجربه هام کسب میکنم اصلا نمیتونستم سرکار میرم اشپزی کنم نشستم خنگ بازیم جمع کردم ...

خانوادت کجان ک خودت آشپزی میکنی 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
رازت چیه من اصلا جون ندارم واسه زندگی 😅

شبا ب خودم میرسم اهمیت میوم پوستم روتینم میرنم واقعا من ازخودم نمیگذرم قرص ویتامینم میخورم اهن هرچی تحت هیچ شرایطی حتی بحثم نمیکنم بااینه خواهرم زیاد بامن بحث داره گریم بگیره درحد ۵ دقیقس تمام چون گریه میکنم خودموخالب کنم نخوام اهمیت بدم ک بتونم به همه زندگیم برسم 

حرفات درسته.من چون مجردم استعفا دادم.ساپورتم نمیشم از طرف خانواده

من جاریم کارمند بانک. خصوصی هستن با اینکه بخش تسهیلات ستاد هستش و مشکلات شعب و استرس صندوق و کسری و..  رو نداره اما بازم خیلی اذیت میشه محل کارش دور هست اما خودش میگه ارزش داره بهر حال خونه و ماشینشرو داره خوب میپوشه و میگرده و کلاکیفیت زندگیش بالاست همسرشونم متاسفانه چندساله بیکاره