ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شرایط آدما فرق داره یوقتی ادم فقط خودشه.. مجرده.. کمک خرج داره.. خانواد ساپورت مالی میکننش و... اما یه نفرم هست خرج بچه داره کرایه و... نمیتونه ریسک کنه و کارش رو رها کنه
شبا ب خودم میرسم اهمیت میوم پوستم روتینم میرنم واقعا من ازخودم نمیگذرم قرص ویتامینم میخورم اهن هرچی تحت هیچ شرایطی حتی بحثم نمیکنم بااینه خواهرم زیاد بامن بحث داره گریم بگیره درحد ۵ دقیقس تمام چون گریه میکنم خودموخالب کنم نخوام اهمیت بدم ک بتونم به همه زندگیم برسم
حرفات درسته.من چون مجردم استعفا دادم.ساپورتم نمیشم از طرف خانواده
من جاریم کارمند بانک. خصوصی هستن با اینکه بخش تسهیلات ستاد هستش و مشکلات شعب و استرس صندوق و کسری و.. رو نداره اما بازم خیلی اذیت میشه محل کارش دور هست اما خودش میگه ارزش داره بهر حال خونه و ماشینشرو داره خوب میپوشه و میگرده و کلاکیفیت زندگیش بالاست همسرشونم متاسفانه چندساله بیکاره