2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم بتونم یک تایم برم سرکار خیلی سختمه خستم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

دلالی پولش زیاده؟ حلاله اصن؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم ...

به خودت ظلم نکن.بعدا باید بری خرج دکتر کنی ها.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

من دارم دوشیفت کار میکنم برا ۶ تومن بخدا مچ پام دیگه امشب نمیکشید ازخستگی خدا کمکم کنه پس انداز کنم ...

چ کاری ک دوشیفت اش میشه ۶ تومن الان ۹ میلیون حقوق ک دوشیفتش اش میشه ۱۸ تومن اخه

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
شغلت چی واقعا خیلی کم میدن

فروشنده لباس دوتایم ۶ تومن مجبوری دیگه خواهر تهران نیستم ک حقوق بالا بیام کار کنم بگیرم اهوازم هرجام رفتن همین بود مسیرا دور تا ۱ شب نگه میدارن من نمیتونم تا۱ شب دیگه واقعا نمیشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ماشالا با این جثه ریزت چقدر فعالی

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.