2777
2789
عنوان

بگید که شوهرای شما هم همینجورین

662 بازدید | 58 پست

اینستا رو باز کنی یکی ماهگرد یکی سالگرد یکی تولد همسرشو استوری کرده پست گذاشته بعد ما سه ساله ازدواج کردیم بااینکه هر دو برنامه اینستا رو داریم ولی نه تگ نه ادد استوری نه پست هیچی به هیچی الکی فقط پول نت هدر میدم بعد چند وقت امروز پست فرستادم براش که متن پست قدردان وجودت تو زندگیم  هستم خیلی دوست دارم مرسی که هستی و این حرفا ولی بااینکه دید هیچ واکنشی نشون نداد حتی یه چیزی هم ننوشت خیلی ازش دلخوردم توقع آنچنانی ازش ندارم  اینم شانس منه واس یه چی کوچیک هم ک خوشحالم کنه باید التماس کنم خیلی دلم میخاد اینستا رو پاک کنم انگار فقط تماشاچی هستیم تو اینستا🥲 لطفاً نیاید انرژی منفی بدید بهم یکم درک کنید

شاید باورت نشه ولی اکثرا خودشون باگوشی شوهرشون استوری میزارن 

یکیش خود من😐😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذات مردخیلی پسته نه همشون ولی خیلیاشون مثلم همین شوهرمن دیشب میگه ننم میخادبیادمیگم نهاریاشام بالحن اینکه من کلفتم توچیکارداری توغذاتودرست کن منم غذارودرست کردم کاریم ندارم ک میادیانع خبرش🥲

خب چیزایی که مربوط به دوتایینون باشه چرا تگ میکنیم همو

مثلا بریم سر تمرین عکس بگیریم و اینا

ولی پست درباره هم اصن نمیزاریم

پستامون کلا کاریه

هرچی هست تو استوریه

ریلزایی ام که می‌فرستیم کلا چرت و پرت

من بتمنم و این داستانا😂

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
😂😂😂بامزه لعنتی

قربونت😁😁

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........