2777
2789
عنوان

بگید که شوهرای شما هم همینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نون بخورصدتاخیرات کن یه باربم گفت من اینم میخای میخای نمیخای هری الان بچم کوچیک نمیتونم جواب این ...

ای خدا جونشو بگیره تو بچت راحت شید

ولی تا بچت کوچیکه ازش جدا شو

تجربشو دارم

من و برادرام همیشه تو نوجوونی می‌گفتیم کاش وقتی بچه بودیم پدر مادرمون طلاق میگرفتن

چ ن باهم اختلاف داشتن عذابش برا من و دو تا پسر بود

فک کن تو ۲۳ سالگی من جداشدن(من و یکی از داداشام دو قلو ایم)

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
من اوایل پست و ... زیاد میزاشتم‌از وقتی فیل شد انگار از اون حس اولیه افتادم الان بیشتر نگاه میکنم و ...

دقیقاً منم همینطوری شدم از حس اولیه افتادم فقط میرم نگاه میکنم همین 

ای خدا جونشو بگیره تو بچت راحت شیدولی تا بچت کوچیکه ازش جدا شوتجربشو دارممن و برادرام همیشه تو نوجوو ...

ن اجی نمیشه طفل معصوم گناه داره باعث بانیه این بی احترامیازیرسرخونواده خیرندیدم بودن توک دردمنونمیدونی میوفتع زیردست اوناخرابش میکنن اجی دردب دلم درد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ای خدا جونشو بگیره تو بچت راحت شیدولی تا بچت کوچیکه ازش جدا شوتجربشو دارممن و برادرام همیشه تو نوجوو ...

ی بارمیخاستم برم دخترم دوسالش دستموگرفت بوسم کردنگاش میکردم دلم اتش میگرفت نمیتونه حرف بزنه ولی بانگاش داشت میگفت نرو😭😭😭😭😭😭اجی بی کسی دردداره مث خورمیوفتع ب جونت😭😭😭😭

اسی حلال کن تروخدا

میشه دعا کنید امروز اتفاق بدی نیفته حالم خیلی بده 😭💔

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

اومدم بهت انرژی منفی بدم و بگم خیلی این کارا چیپهشوهرم چند بار این کار را کرد منم گفتم خوشم نمیاد

هر کی یه اخلاقی داره و از یه چی خوشش میاد شوهر منم برعکس شوهر شما

2790
2778
2791
2779
2792