2777
2789
عنوان

بگید که شوهرای شما هم همینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 58 پست
بخدا نه تولدی میگیریم نه سالگرد عقد،ازدواج نه ولنتاین اینا هیچی تو این مناسبتا هم مثه روزای عادی زند ...

من خیلی مناسبتا برام مهمه، دربدترین حالت انتظار یه گل یا شام رو دارم 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
شوهر من نه تو دنیای مجازی نه تو دنیای واقعی ،نه تو خلوت اصلا اینجوری نیست، کلا خواهر برادریم انگار،م ...

آخییی عزیزم اصلأ نباید بخودت بگیری منم از این به بعد سعی میکنم نه بخودم بگیرم و نه ازش انتظار داشته باشم چون اینجوری فقط خودمو عذاب میدم اون بیخیالع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترخاله ی منم همینهشوهرش انقد میخنده😂😂😂

میگم که اکثرا همینن😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چشم عزیزم دعا میکنم خدا به دادت برسه🥲

مرسی عزیزم 🥲❤️

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

ممنونم ب خاطر صداقتت

قربونت برم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ت هم اینکار کردی؟😂🤣🤣

کمی تا حدودی😂😂

من خیلی مناسبتا برام مهمه، دربدترین حالت انتظار یه گل یا شام رو دارم

عشقتون پایدار عزیزم والا به من یه شاخه گلم بده اونقدر خوشحال میشم ذوق میکنم چون آدم ساده ای هستم توقع زیادی ندارم ازش ولی هیچی هر موقع هم بهش گفتم تو مناسبتا چرا برام چیزی نمیگیری گف هر چی خرج میکنی هر چی میگیری با پول منه دا خودت میخری یا هم باز پول میزنه که نتونستم چیزی بگیرم ببخشید که خودم برا خودم یه چی بگیرم 

آخییی عزیزم اصلأ نباید بخودت بگیری منم از این به بعد سعی میکنم نه بخودم بگیرم و نه ازش انتظار داشته ...

دیگ یه جوری شده اصلا برام مهم نیست  ، دیگ فقط دارم نفس میکشم ک زندگی تموم بشه ،نه انگیزه ،نه ذوقی هیچی فقط صبحو شب میکنم ،شب و صبح ،همین 😔 

جالبه همه فک میکنم چ زندگی گل و بلبلی دارم ،هیچ وقت زندگی دیگران و تا زندگی نکردیدش قضاوت نکنید 

این مردا که اینجورین یا رفتار اجتماعی بلد نیستن یا از خود راضین یا زنشونو دوست ندارن وگرنه ادم عادی ...

شخصیت مرد ها کاملا متفاوته و خب نوع تربیت هم قطعا مهمه ولی اینکه واکنش نشون نده دلیل بر بی‌توجهی نیست

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
یه قیافه ای گرفتم بهش که خونه اومد پشیمون بشه از کارش

یکم مطالعه کن عزیزم اونوقت به تفاوت مرد و زن می‌رسی 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
ن اجی نمیشه طفل معصوم گناه داره باعث بانیه این بی احترامیازیرسرخونواده خیرندیدم بودن توک دردمنونمیدو ...

الهی دورت بگردم هرچی خیره ایشالا برات پیش بیاد😞💙

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
2790
2778
2791
2779
2792