اینستا رو باز کنی یکی ماهگرد یکی سالگرد یکی تولد همسرشو استوری کرده پست گذاشته بعد ما سه ساله ازدواج کردیم بااینکه هر دو برنامه اینستا رو داریم ولی نه تگ نه ادد استوری نه پست هیچی به هیچی الکی فقط پول نت هدر میدم بعد چند وقت امروز پست فرستادم براش که متن پست قدردان وجودت تو زندگیم هستم خیلی دوست دارم مرسی که هستی و این حرفا ولی بااینکه دید هیچ واکنشی نشون نداد حتی یه چیزی هم ننوشت خیلی ازش دلخوردم توقع آنچنانی ازش ندارم اینم شانس منه واس یه چی کوچیک هم ک خوشحالم کنه باید التماس کنم خیلی دلم میخاد اینستا رو پاک کنم انگار فقط تماشاچی هستیم تو اینستا🥲 لطفاً نیاید انرژی منفی بدید بهم یکم درک کنید
طرف خودش میره کیک و کادو میخره بعد استوری میزاره واااای مرسی عشقم بابت سوپرایزت😂😂
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مردا اصولا جواب نمیدن ولی مطمین باش ته قلبش ذوق کرده
میتونی این حال خوبشو وقتی اومد خونه ببینی
عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
یه نون بخورصدتاخیرات کن یه باربم گفت من اینم میخای میخای نمیخای هری الان بچم کوچیک نمیتونم جواب این سوالش روبدم ولی بخداقسم یه روزجواب این سوالشومیدم براهمیشع جونمونجات میدم😞😞
چند روز پیش یه فیش غذایی تو مجازی وایرال شد که آقا پسری هر روز صبحونه برای دختر خانمی سفارش میده و در توضیحاتشم یه مطلب عاشقانه مینویسه و میلیونها بار دیده شد ولی مطمئنا اون میلیون نفری که یه بار هم در طول زندگیشون همچین کاری نکردن یه بارم دیده نمیشن