2777
2789
عنوان

نامزد پسر خالم حساسه یا طبیعیه

766 بازدید | 49 پست

از ما دختر خاله ها بدش میاد😐و یه روزم با پسرخالم دعوا میکنه میگه چرا میری فلان شهر(خونه ی پدربزرگم اینا) ما هم همین شهر زندگی میکنیم 

اره تو بخاطر دختر خاله هات میری ب قران مجید😐سال ب سال میبینیمش فقط میگیم سلام خوبی و حتی خداحافظی هم نمیکنیم نه شماره داریم و ن حتی پیج اینستاشو😐

فقط سه سال پیش منو فالو کرده بود ک من حتی بک ندادم اون موقع هم نه نامزد بودن و نه عقد هیچی هیچی😐

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس رابطه ای ندارید از کجا میدونی مکالمه زنوشوهرو

پسره ب داییم گفته زنش اذیت میکنه داییم بهمون گفت

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

پس از کجا می‌دونی حساسه؟سلام علیک مگه فقط ندارین؟چحوری از چیزای شخصیشون خبرردارین؟

👌🤔

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

پس از کجا می‌دونی حساسه؟سلام علیک مگه فقط ندارین؟چحوری از چیزای شخصیشون خبرردارین؟

ب جان خودم دختره رو حتی ندیدم😐