2777
2789
عنوان

نامزد پسر خالم حساسه یا طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 49 پست

این تازه عروسای نسل جدید بعضیاشون انگار دایناسور شکار کردن عروس دایی منم اینطوریه حالا ما با خانواده داییم خیییلیی جوریم همه همدیگه رو به اسم صدا میکنیم منم ۱۶ ساله ازدواج کردم سه تا بچه دارم یبار بعد عقد دنبال چیزی تو خونشون میگشتم صداش کردم محمد فلان چیز کجاست با یه عصبانیتی اومد تو صورت من که بگو آقا محمد حد خودتو بدون ...منم خیلی ناراحت شدم 

این تازه عروسای نسل جدید بعضیاشون انگار دایناسور شکار کردن عروس دایی منم اینطوریه حالا ما با خانواده ...

😐😐وایییی. واکنش تو چی بود؟ حس بدیه باید میگفتی مگه چیه اونم مثل داداشمه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس ما هم به داداشم گیر میده حق نداری دخترای فامیل رو فالو کنی یا کنارشون بشینی به نظرم چون داداشمو ...

نگاه فالو کردن رو واقعا قبول دارم نشستن هم کنار زنش بشینه

بعد خب نمیشه هم الکی تهمت زد😐وقتی اصلا حتی ندیدیم همو

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

زمانی که پسرخالم اینا عروسی میکردن من هنوز ابتدایی بودم، خیلی از لحاظ سنی ازم بزرگترن، ساکن یه شهر دیگه ان، هر وقت تو یه مهمونی باشیم، عروس خالم اینقدر رفتارای زننده ای از خودش نشون میده که دیگه حالم بهم میخوره تو مهمونی ای شرکت کنم، بخدا به جان خودم انقدر با پسرخالم سرسنگینم که حد نداره یعنی حتی از رو در رو شدن و سلام دادن بهش هم فرار میکنم، ولی نمیدونم این چرا فکر میکنه شوهرش خیلی خاصه و بهش چشم دارن، دیگه از خیلی وقته که قید مهمونیا رو زدم و خودم نمیرم تا بلکه اونا راحت باشن بهشون خوش بگذره

😐😐وایییی. واکنش تو چی بود؟ حس بدیه باید میگفتی مگه چیه اونم مثل داداشمه

منم گفتم تو حد خودتو بدون اگه تو فامیل شما نظر داشتن به شوهرای بقیه رسمه بگو حواسمونو راجع به شوهرامون جمع کنیم چون تو فامیل ما رسم نیست 

زمانی که پسرخالم اینا عروسی میکردن من هنوز ابتدایی بودم، خیلی از لحاظ سنی ازم بزرگترن، ساکن یه شهر د ...

تو چرا از مهمونیا خودت رو محروم میکنی برا یه کسی ک ذهن مریض داره؟ نه اتفاقا برو و بدرک بذار خودش خود خوری کنه 

منم بخدا فقط سلام میکنم و خدافظ

نگاه فالو کردن رو واقعا قبول دارم نشستن هم کنار زنش بشینهبعد خب نمیشه هم الکی تهمت زد😐وقتی اصلا حتی ...

ببین تهمت نمیزنه فقط خوشش نمیاد 

الان چند وقته همرو آنفالو کرده ینی قشننگ صداشون دراومده 😂دختر عمم زنگ زده به من میگه آرررههه داداشت زن ذلیله چرا بابد مارو آنفالو کنه من که دو تا بچه دارم؟

منم گفتم تو حد خودتو بدون اگه تو فامیل شما نظر داشتن به شوهرای بقیه رسمه بگو حواسمونو راجع به شوهرام ...

ااایییی دمت گرممممم دلم خنک شد

ببین تهمت نمیزنه فقط خوشش نمیاد الان چند وقته همرو آنفالو کرده ینی قشننگ صداشون دراومده 😂دختر عمم ز ...

🥺😂چرا دلم برا دختر عمت سوخت🥲

آخه از این زورم میاد که من پسرم ریشاش داره درمیاد باید به فکر عروس باشم چند سال دیگه اونوقت این نچسب ...

😂😂😂خندم میگییره بخدا چ زنه اسکله

😂😂😂خندم میگییره بخدا چ زنه اسکله

بدیش اینه شوهراشونم دل به دلشون میدن الان پسر داییم اگه شماره منو ببینه جواب نمیده درحالی که من چون دختر دایی هدارم و زن داییم مثل مادرمه همش خونشونم بهش کمک میکنم اونم واقعا کمک منه مثل مادرم