2777
2789
عنوان

نامزد پسر خالم حساسه یا طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 49 پست
عجب مشکل داره ژنه والا من پسر خالم نامزد داره چند ساله اونوقت با من یجوری شوخی میکرد ک یکی از دوستام ...

اینجا دیک پسر خاله شما مشکل داره دیگ در اون حد شوخیم درست نیس ب نظرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا شوخه هیچ منظوری نداره باباشم همینه

میدونم چی میگی ولی ی سریا حساس ک ن حسودی میکنن مثلا اگ نامزد پسر خالت تو جم بود حتی اگم نشونم نمیداد ولی در دل حسودی میکرد ادم حسودم ک وااای وااای 😂😂

بدتر از دختره پسرخالته که میاد پیش شما حرفای اونو میزنه 😂

ب داییم گفته اخه خیلیذصمیمی هستن فاصله ی سنیشون هم یه ساله

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

مریضه دختره حالا کی اینارو بهت گفت

دایی

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

چه انتخاب نامناسبی پسر خالت کرده ......

عزیزم عاشق هم بودن

اول اوله حساسه 🤣🤣یاد خودم افتادم 😂

واقعا؟ طبیعیه پس!

چرا نامزدشو نمیاره خونه پدربزرگت مگه اشکال داره ؟اونم مثل نوه هاش

هنوز عقدن و خانواده ی دختره خیلی سخت گیر هستن

کاش عروس خانوما بدونن دخترای جوان فامیل رقیب نیستن اگه قرار بود کاری کنن آقا داماد دیگه به عروس خانم نمی‌رسید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممکنه خودشون از شمادخترخاله ها حرف زده باشن و تعریفتونو جلو عروس خانم کرده باشن اونم حساس شده باشه

نمیدونم

کینه خوب نیست وقتی حتی هنوز همو ندیده باشیم

کاش عروس خانوما بدونن دخترای جوان فامیل رقیب نیستن اگه قرار بود کاری کنن آقا داماد دیگه به عروس خانم ...

دقیقا😐

اره من اول نامزدی وااای انقد حساس بودم ینی هر چقد بگم کم گفتم بعد دوسه سال دیگ ولش کردمحساس نیستم هی ...

😂😂ای خودااا این حساسیت دو طرفع بود یا چی؟