2777
2789
عنوان

نامزد پسر خالم حساسه یا طبیعیه

766 بازدید | 49 پست

از ما دختر خاله ها بدش میاد😐و یه روزم با پسرخالم دعوا میکنه میگه چرا میری فلان شهر(خونه ی پدربزرگم اینا) ما هم همین شهر زندگی میکنیم 

اره تو بخاطر دختر خاله هات میری ب قران مجید😐سال ب سال میبینیمش فقط میگیم سلام خوبی و حتی خداحافظی هم نمیکنیم نه شماره داریم و ن حتی پیج اینستاشو😐

فقط سه سال پیش منو فالو کرده بود ک من حتی بک ندادم اون موقع هم نه نامزد بودن و نه عقد هیچی هیچی😐

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس رابطه ای ندارید از کجا میدونی مکالمه زنوشوهرو

پسره ب داییم گفته زنش اذیت میکنه داییم بهمون گفت

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

پس از کجا می‌دونی حساسه؟سلام علیک مگه فقط ندارین؟چحوری از چیزای شخصیشون خبرردارین؟

👌🤔

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

پس از کجا می‌دونی حساسه؟سلام علیک مگه فقط ندارین؟چحوری از چیزای شخصیشون خبرردارین؟

ب جان خودم دختره رو حتی ندیدم😐