2777
2789
یکسال و نیم ؟ خدای من !الان درست نشدین ؟

یه دوره ۶ ماهه خوردم بعد یکی دوماه قطع کردن باز اش همون اش بود و کاسه همون کاسه مشخصا من تنبلی تخمدان دارم و شاید تا مدت زیادی باید دارو مصرف کنم شاید تا یائسگی

ولی دکترم گفته ب میل خودم از روی این دارو های هورمونی منو میبره رو دارو های گرونتر ولی غیرهورمونی با عوارض کمتر اما تاثیرات مشابه فعلا میترسم تغییر بدم گفتم همون هورمونی باشه میترسم تغییر بدم دوباره میدونی چقدر طول کشید تا خون ریزیم کم و منظم شه میترسم باز خراب شه

Oh baby
والا من اون قسمت کوچولو میزارن ها طریقه مصرف اونو خوندم؛ نوشته بعد ۲۱ روز که تموم کردین میرین سراغ ق ...

ای بابا نمیخواستم بگم ولی مامانم متخصص زنانه خودش برام تجویز کرد خودشم داروهامو میده تمام پوکه های قرصم که انداخته دور اون ۷ تا ک رنگش متفاوته دست نخوردس و نداد بخورم دقیقا هم تو اخرای روزای اون قرصا پریود میشدم ینی حدود ۲۷ یا ۲۸ ام بعد چن روز ک از شروع پریودی میگذشت مجدد دوره جدید شروع میکرد حالا شما از دکترت بپرس ک خیالت راحت شه

Oh baby

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوره ۶ ماهه خوردم بعد یکی دوماه قطع کردن باز اش همون اش بود و کاسه همون کاسه مشخصا من تنبلی تخمدا ...

چند سالتونه ؟

منم مثل شما ام تقریبا

پارسال یه دوره ۶ ماهه مصرف کردم

خوب شدم دیگ به دکتر مراجعه نکردم

بعد ۴ و ۵ ماه دوباره نامنظم شدم

یعنی بعد ۲ ماه و اینا پریود میشدم ( دقیق یادم نیس حالا)

بعد خیلیی زیاد میشدم ها حدودا ۱۰ روز و اینا طول میکشید

ولی تازگیا خیلییی کم میشم بعد قطع هم نمیشه

چند سالتونه ؟منم مثل شما ام تقریبا پارسال یه دوره ۶ ماهه مصرف کردم خوب شدم دیگ به دکتر مراجعه نکردم ...

مال منم تا ده روز میشد و خیلیم شدید بود خون ریزیم بعد یهو دو ماه نمیشدم یا لکه بینی میشدم فقط

من ۲۰ سالمه

Oh baby
ای بابا نمیخواستم بگم ولی مامانم متخصص زنانه خودش برام تجویز کرد خودشم داروهامو میده تمام پوکه های ق ...

😂😂 چرا نمیخواستین بگین حالا

قبلش مدروکسی پروژسترون داده که روزانه دو عدد مصرف کنم

بعد ک پریود میشم بعد اینا

از روز پنجم از دروسبلین استفاده کن

مال منم تا ده روز میشد و خیلیم شدید بود خون ریزیم بعد یهو دو ماه نمیشدم یا لکه بینی میشدم فقطمن ۲۰ س ...

دقیقا عینه منین

هم سن همیم تقریبا

ولی من یادمه از بچگی نامنظمی داشتم

ولی خب اونموقع ها ک به دکتر میرفتم میگفتن عادیه و اوایلت هس به همین خاطر

😂😂 چرا نمیخواستین بگین حالا قبلش مدروکسی پروژسترون داده که روزانه دو عدد مصرف کنم بعد ک پریود میش ...

گفتم لو نرم🗿😂 ن چیزه میترسم مردم سوال بپرسن منم برم از مامانم بپرسم و مامانمم از اون پزشکاس که تاکیدش رو ویزیت حضوریه میترسم شرمنده ملت شم بگن خودشو میگیره یا فلان یا یموقع اشتباه منتقل کنم خلاصه دردسر شه

اع واقعا؟

من یمدت زیادی رو سیبل بودم چون مامانم سیبل تجویز میکرد میگفت مریضاش راضین رو منم امتحان کردیم ولی متاسفانه دیدیم که دوره کوتاه مدت برام جواب نیست درحالی ک رو اکثریت جوابه

بعد مامانم همینجوری گفت ببینیم دروسبلینم روت جوابه یا نه چشمت روز بد نبینه چن روز خوردم یکجوری با درد و شدید وسط قرصا خونریزی کردم ک لعنت فرستادم به خودم ک چرا قرص جدید امتحان کردم تازه تا یه ورق از سیبل تموم نکردم مث سابق نشد پریودم برای همین خاطره خوبی از دروسبلین ندارم

Oh baby
دقیقا عینه منین هم سن همیم تقریبا ولی من یادمه از بچگی نامنظمی داشتم ولی خب اونموقع ها ک به دکتر میر ...

اخی عزیزم

والا مامان منم میگفت اولاشه دیگه دیدیم داره وسطاش میشه باز اوضاع خیطه😂اول رفتیم سونو گفت تخمدانش تنبلی داره دیگه مامانم دارو شروع کرد

Oh baby
گفتم لو نرم🗿😂 ن چیزه میترسم مردم سوال بپرسن منم برم از مامانم بپرسم و مامانمم از اون پزشکاس که تاک ...

😐😂خسته نباشی واقعا

ولی قرصه ک باید تموم میکردی میشدی ها

مثلا من پارسال از این استفاده میکردم

تا وقتی ک تموم نمیکردم اصلا نمیشدم

بعد هم تموم میکردم زیاد میشددم

ولی بعد ۷ روز و اینا میشدم

اخی عزیزم والا مامان منم میگفت اولاشه دیگه دیدیم داره وسطاش میشه باز اوضاع خیطه😂اول رفتیم سونو گفت ...

به من سونو ننوشت

گفت تنبلی داری احتمالا

بعد گفت روزانه حداقل ۱ ساعت ورزش کن

سال ۱۴۰۲ فکر کنم دیپلم گرفتی نه ؟

😐😂خسته نباشی واقعاولی قرصه ک باید تموم میکردی میشدی ها مثلا من پارسال از این استفاده میکردم تا وقت ...

بهم نساخت چون ترکیب سیبل با دروسبلین متفاوته مثکه ترکیب دروسبلین خوب نبود چن روز ک خوردم دیدم مث صگ دور از جونت اوضاعم بهم ریخت به سیبل خودمون برگشتیم

شایدم بدنم عادت کرده بهش جفتشون هورمونن دیگه خلاصه عوارض دارن

Oh baby
به من سونو ننوشت گفت تنبلی داری احتمالا بعد گفت روزانه حداقل ۱ ساعت ورزش کن سال ۱۴۰۲ فکر کنم دیپلم گ ...

اره اره کربوهیدرات کم بخوری ورزش کنی و از این حرفا چقدرم ک من گوش میکنم🗿😂

اره تو چی

Oh baby
بهم نساخت چون ترکیب سیبل با دروسبلین متفاوته مثکه ترکیب دروسبلین خوب نبود چن روز ک خوردم دیدم مث صگ ...

یعنی باور میکنی من راضیم اصلا نشم

یا بشمم درست و حسابی بشم

خیلی کلافه میشم اینجوری

اره اره کربوهیدرات کم بخوری ورزش کنی و از این حرفا چقدرم ک من گوش میکنم🗿😂اره تو چی

😥 آررره واسه منم

ورزشو دوس دارم ها ولی نمیدونم چرا حسش نیس😂

منم ۴۰۲

یعنی باور میکنی من راضیم اصلا نشم یا بشمم درست و حسابی بشم خیلی کلافه میشم اینجوری

من میخام نشم کلا ولی مثکه راه نداره 🗿😂

ب جان تو هیچ پریودی یادم نیست که وسطش گریه نکرده باشم هنوز نتونستم ب این عادت کنم ولی بازم شکر که منظم و کم تر شده واقعا شکر با اینکه با قرصه ولی بازم شکر

Oh baby