2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره از اول ببین

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

باید از فصل اول ببینی تا متوجه روند داستان بشی

ژانرش سلیقه ایه

خوبه اما عالی نیست

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خیلی خوبه

خلاصش میگی

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
اره اگه اشتباه نکنم تعداد قسمتاشم زیاد نیس

فیلم قشنگی عه ؟
من میخواستم ببینمش اینجا یسری نظرا رو میخوندم بیخیال شدم
البته سلیقه ایه مثلا قطب شمال اینجا فحش میدادن همه ولی من دوس داشتم

فیلم قشنگی عه ؟من میخواستم ببینمش اینجا یسری نظرا رو میخوندم بیخیال شدم البته سلیقه ایه مثلا قطب شما ...

پوست شیر خیلی قشنگهه

یه جورایی معمایی و جناییه نمیدونم این ژانرو دوس داری یا نه

ولی بنظر من که از قطب شمال خیلی بهتره

حیثیت گم شده هم قشنگ بود راستی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...