2777
2789
عنوان

جنسيت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 94 پست
الهی بگردم برات 😍😍😍واقعا 4 تا بچه داری ؟خدا بهت صبر بده و به شوهرت یه جیب پر از پول 

جیب پر پولو خوب اومدی....خدا به هممون همه چی بده..پووووووووولم بده  

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیز من مادر شوهر من خدا رحمتش کنه 4 تا پسر داشت و یه دختر ،بیا ببین پسرا چجوری مثل پروانه دورش م ...

خدا از این اولادا به همه بده

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

اتفاقا من دیدم اینایی که فقط پسردارنتو پیری جوونتر موندن و سرحالتره.دختره که بعل ازدواجش تازه دردسراش شروع میشه.مراقبتای حاملگیشو ،زایمانو...چنیدونم نگهداری از نوه

پسرا ولی بعد ازدواج مگر بهت نیاز مالی داشته باشن😂

الان 3 تا دارم...چهارمی رو باردارم...دلمو لیف زدم که ممکنه دختر باشه...قبل از اینکه بفهمم باردارم خو ...

وای چه خواب خوبی ...وقتی داشتم می خوندم چه آرامشی بهم داد ...ان شالله که به مراد دلت می رسی ....ولی من یه چیزی رو که یاد گرفتم(البته من کوچکتر از اونم که بخوام نصیحتی بکنم)واسه داشتن هیچ چیزی به خدا اصرار نکنین بگین هر چی که صلاحمه ...چه بسا که دختر بعد ها موجب سرافکندگیتون بشه و پسر موجب دستگیری تون تو پیری ....مادر شوهر من وقتی شوهر من و باردار بود سنش بالا بود اصلا نمی خواستش همش خجالت می کشید خواهر شوهرمم که اصلا می گفت مامان اگه دختر نبود از بیمارستان با خودت نیار ...ولی همشون ازدواج کردن رفتن تهران شوهر من موند و مادش و پیری و بیماری و سالها مراقبت ....خواهر شوهر من بارها یادآوری کرد که مامان یادته نمی خواستیش ..حکمت خدا رو ببین ...تازع شوهر من از بقیه خواهر و برادراش خوشگل ترم هست 😂😍

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
وای چه خواب خوبی ...وقتی داشتم می خوندم چه آرامشی بهم داد ...ان شالله که به مراد دلت می رسی ....ولی ...

چنسالگی آورده شوهرتو؟ من زنعموم تو 47سالگی دوقلو پسر اورد😦 سه تا دیگم داشت با دوتانوه