2777
2789
عنوان

برادر گم شده

825 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها بنظرتون میشه نوزاد متولد ۶۴ پیدا کرد مامان من تو سن ۹ سالگی ازدواج میکنه و ۱٠ سالگی اولین بچش به دنیا میاد پدرم آدم بی خیالی بوده و بیمارستان نمیره برای ترخیص بعد مامانمو میگن بچه بمونه تو باید بری و بیرونش میکنن بعد چن روزی با پدر بزرگ مادر بزرگم میرن نوزاد بگیرن اما میگن نوزاد مرده و جنازشو انداختیم دور هیچ قبری نشون نمیدن میگفت بچه سالم بوده بهمون دروغ گفتن من بچه بودم نتونستم دفاع کنم و بچمو بگیرم میگه سالم بوده سرحال و تا آخرین لحظه بغلش بوده و خیلی وقتا خوابشو میدید برای من تعریف میکرد من بچه آخریم بیشتر حرفاش با من بود مامانم یکماه فوت کرده دیشب به خوابم اومد داداشمو نشونم داد و بهم گفت پیداش کن به هرکی میگم مسخرم میکنه و میگه اصلا نمیتونی پیدا کنی تورو خدا راهی بلدید پیداش کنم یا میدونید میشه جناز نوزادو دور انداخت یا باید از کجا شروع کنم؟؟ داشتید همچین موردی تو خانواده پیدا شده باشه؟

احتمالا دادنشبه یه خانواده دیگه بزارید زندگیشو بکنه اسیب میبینه بفهمه بچه اون خانواده نیست

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اي واي ١٠ سالگي زاييده مادرت؟ واقعا الان قلبم از جاش در مياد، دختر من ١٢ سالشه

ببين بعيده بتونيد پيداش كنيد و احتمالا دادنش به فرزندخوندگي، احتمال زياد چون نوزاد بوده اصلا به اسم يكي ديگه زاييده شده

مگه اينكه آگهي بدي بگي پسرايي كه فلان تاريخ فلان بيمارستان متولد شدن شايد برادر تو باشن و اينا

میتونی بری بیمارستانی که مادرت آنجا زایمان کرده سوال کنی از قدیمیترین پرستارها که بازنشسته شدن سرچ کنی آنها یه راهی بهت نشون میدن در ثانی بچه متولد شده رو که فوت کنه دور نمیتدازن بابد سوال کنی آیا بیمارستان بچه ها رو میفروخت ؟

روهم رفته روحم رفته 🥺
احتمالا دادنشبه یه خانواده دیگه بزارید زندگیشو بکنه اسیب میبینه بفهمه بچه اون خانواده نیست

دقیقاااا حرفت درسته

گناه داره نابود میشه

عین دختر دایی من😓

بعد چقد اونایی ک بزرگش کردن زجر میکشن آخهه همش نگرانن ک تو بیای و بگیری

از بیمارستان و ثبت احوال پیگیری کنین من خودمم زیاد نمیدونم ولی تاریخ تولد دقیق رو میدونی؟فکر کنم بشه امار بچه هایی که تو اون بیمارستان و تاریخ به دنیا اومدن رو دراورد

آدمی را یک سخن ویران کند.